Początek ciąży
-
Cześć. Jest to moja pierwsza ciąża więc wszystkiego się uczę. Około 3 tygodnie temu byłam u ginekologa. Beta(brak ciąży) USG pęcherzyk i płyn w zatoce Douglasa. Po 3 tygodniach wracam z wynikami 6,800, na USG ciąża. Według miesiączki 9 tydzień/ 6 tydzień według USG. Pani ginekolog wysłała mnie na usunięcie ponieważ nie widać czynności serca. Czytałam i słyszałam, że serduszko zaczyna bić u niektórych o wiele później, a różnica w tygodniach też nie jest nowością. Najbardziej zastanawia mnie fakt, że płód nie rozwija się, a 3 tygodnie temu nie było nic widać zarówno na USG i badaniach z krwi. W środę czeka mnie kolejne USG ale ja wierzę, że jest to młoda ciąża..
-
9 tydzień a 6 tydzień to faktycznie dość spory przeskok, z tego co wiem to serduszko zaczyna być widać po becie wynoszącej ponad 10 tys. Na twoim miejscu dla świętego spokoju poszłabym jeszcze raz na betę i z nią do innego lekarza żebyś miała opinie od dwóch różnych lekarzy. I zobacz czy beta rośnie prawidłowo, czy przyrosty są dobre
Milena0011 lubi tę wiadomość
-