X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Porada
Odpowiedz

Porada

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iza2001 Nowa

Wysłany: 25 czerwca, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim
    Kontaktuje się tutaj z wami ponieważ mam pytanie odnośnie takich objawów przed porodem , o ile można to tak nazwać.
    Czy któraś mama miała takie objawy podobne przed porodem jak , bardzo mocny ból szyjki macicy? I takie ciągnięcie oraz kłucie w pochwie ?
    Inne objawy które u mnie występują to ciągłe przesiadywanie w toalecie . Ból w pachwinach oraz promieniowanie do ud i pośladków . Będę wdzięczna za odpowiedzi

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 25 czerwca, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza2001 wrote:
    Dzień dobry wszystkim
    Kontaktuje się tutaj z wami ponieważ mam pytanie odnośnie takich objawów przed porodem , o ile można to tak nazwać.
    Czy któraś mama miała takie objawy podobne przed porodem jak , bardzo mocny ból szyjki macicy? I takie ciągnięcie oraz kłucie w pochwie ?
    Inne objawy które u mnie występują to ciągłe przesiadywanie w toalecie . Ból w pachwinach oraz promieniowanie do ud i pośladków . Będę wdzięczna za odpowiedzi

Raczej to zupełnie normalne objawy, zawsze można podejść na IP jak Cię to stresuje.

Na ból w pachwinach mnie pomogła wizyta u fizjo.

age.png
  • Betty29 Autorytet

Wysłany: 5 lipca, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza2001 wrote:
    Dzień dobry wszystkim
    Mnie bardzo zaczęło ciągnąć kroczę przed porodem.

31.05.24- II 1-2 tc
    07.06.23- II 2-3 tc
    👩‍⚕️18.06.24 ❤️ 6+0 0,34cm 🍀
    👩‍⚕️02.07.24 8+3 1,83 cm 🍀
    🧬 I - 02.08.24 12+6 7,41 cm 🍀
    🧬II - 04.10.24- 21+6 500g zdrowego synusia
    20.11.24 28+ 4 - 40cm 1200g 🧸
    04.12.24 30+4 - 42cm 1720g 🧸
    18.12.24 32+4 - 1950g 🧸
    08.01.25. 35+4 - 47cm 2700 g 🧸
    23.01.25. 37+5 - 49cm 2800g 🧸
    06.02.25. 39+ 5 - 56cm 3500g 🧸
    TP 08.02.25 💙
    SN 11.02.25 40+3, 00:55 55cm 3990g🧸

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ