Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Poradniki ciążowe
Odpowiedz

Poradniki ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2024, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z Was może polecić jakiś konkretny poradnik dotyczący okresu ciąży, porodu itd. ? Jest tego dużo, pierwsze które się pojawiają na stronach są bardzo podkręcanie marketingowo (dużo reklam, pozycjonowania). Ciekawe czy idzie za tym rzeczywiście jakość i rzetelność.

32 🙋🏼‍♀️

👶🏼 2024

01.2026 💔 poronienie zatrzymane

PAI homo
    MTHFR homo
  • Mimisia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2024, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam książkę „Ciężarówką przez 9 miesięcy” :) Czytałam i fajnie fajnie napisane, dużo wiedzy takiej użytecznej.

Cerva lubi tę wiadomość

• Mala.mi Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2024, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam 'ABC ciąży i porodu. Wszystko co powinni wiedzieć rodzice, zanim jeszcze urodzi się dziecko'. 'Ciężarówką przez 9 miesięcy' również czytałam.

Cerva lubi tę wiadomość

• Asiekk Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2024, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dużo osób poleca ,,Mamy dla mamy i taty" - są 2 tomy. Jeden już zakupiłam ale jeszcze nie zaczelam czytać ale planuje zakupić i drugi. Zobaczymy czy warto 🙂

• agentka93 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2024, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    „Rodzic można łatwiej” Izabeli Dębinskiej na pewno mogę polecić, bo pozwala się dobrze zadaniowo nastawić do porodu :)

Cerva lubi tę wiadomość

Hashimoto, z.Sjögrena
    ANA3 dodatnie
    Pai homo 4G

10.2022- puste jajo 8tc.
    25.01- beta:80, prog: 31
    03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
    11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
    17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
    28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
    18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
    21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
    11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
    09.05- 284 gramy małej damy
    22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
    23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
    04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
    21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
    04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
    29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
    18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀

28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ