X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Porównanie 1 a 2 ciąży.
Odpowiedz

Porównanie 1 a 2 ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2024, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Z chęcią poczytam jeśli ktoś chce się podzielić o różnicach w objawach jakie odczuwalyscie w pierwszej i drugiej ciąży a nawet w trzeciej. Oczywiście wiadomo z przymrużeniem oka 😉
    Ja pierwsza ciąża tylko odrzucenie od zapachu smażonego mięsa w 11 tc. Poza tym super włosy, cera i świetne samopoczucie w całej ciąży. Urodzony syn.
    Teraz w drugiej jestem w 8tc a już mdlości od 6tc i to cały dzień, zero apetytu i jestem mega nerwowa i stresuje się wszystkim 😂

Podzielcie się, jestem ciekawa czy to wgl możliwe takie rozbieżności 😉

• niutek87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2024, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pierwszym dzieckiem wrażliwy węch, wymiotowałam może 2-3 razy. Z drugim wymiotowałam codziennie po kilka razy dziennie przez 1,5 miesiąca. Płeć ta sama 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ