X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Porównanie 1 a 2 ciąży.
Odpowiedz

Porównanie 1 a 2 ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2024, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Z chęcią poczytam jeśli ktoś chce się podzielić o różnicach w objawach jakie odczuwalyscie w pierwszej i drugiej ciąży a nawet w trzeciej. Oczywiście wiadomo z przymrużeniem oka 😉
    Ja pierwsza ciąża tylko odrzucenie od zapachu smażonego mięsa w 11 tc. Poza tym super włosy, cera i świetne samopoczucie w całej ciąży. Urodzony syn.
    Teraz w drugiej jestem w 8tc a już mdlości od 6tc i to cały dzień, zero apetytu i jestem mega nerwowa i stresuje się wszystkim 😂

Podzielcie się, jestem ciekawa czy to wgl możliwe takie rozbieżności 😉

• niutek87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2024, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pierwszym dzieckiem wrażliwy węch, wymiotowałam może 2-3 razy. Z drugim wymiotowałam codziennie po kilka razy dziennie przez 1,5 miesiąca. Płeć ta sama 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ