Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Porównanie 1 a 2 ciąży.
Odpowiedz

Porównanie 1 a 2 ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2024, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Z chęcią poczytam jeśli ktoś chce się podzielić o różnicach w objawach jakie odczuwalyscie w pierwszej i drugiej ciąży a nawet w trzeciej. Oczywiście wiadomo z przymrużeniem oka 😉
    Ja pierwsza ciąża tylko odrzucenie od zapachu smażonego mięsa w 11 tc. Poza tym super włosy, cera i świetne samopoczucie w całej ciąży. Urodzony syn.
    Teraz w drugiej jestem w 8tc a już mdlości od 6tc i to cały dzień, zero apetytu i jestem mega nerwowa i stresuje się wszystkim 😂

Podzielcie się, jestem ciekawa czy to wgl możliwe takie rozbieżności 😉

• niutek87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2024, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pierwszym dzieckiem wrażliwy węch, wymiotowałam może 2-3 razy. Z drugim wymiotowałam codziennie po kilka razy dziennie przez 1,5 miesiąca. Płeć ta sama 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ