X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Porównanie 1 a 2 ciąży.
Odpowiedz

Porównanie 1 a 2 ciąży.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Afalvia Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2024, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Z chęcią poczytam jeśli ktoś chce się podzielić o różnicach w objawach jakie odczuwalyscie w pierwszej i drugiej ciąży a nawet w trzeciej. Oczywiście wiadomo z przymrużeniem oka 😉
    Ja pierwsza ciąża tylko odrzucenie od zapachu smażonego mięsa w 11 tc. Poza tym super włosy, cera i świetne samopoczucie w całej ciąży. Urodzony syn.
    Teraz w drugiej jestem w 8tc a już mdlości od 6tc i to cały dzień, zero apetytu i jestem mega nerwowa i stresuje się wszystkim 😂

Podzielcie się, jestem ciekawa czy to wgl możliwe takie rozbieżności 😉

• niutek87 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2024, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pierwszym dzieckiem wrażliwy węch, wymiotowałam może 2-3 razy. Z drugim wymiotowałam codziennie po kilka razy dziennie przez 1,5 miesiąca. Płeć ta sama 🙂

♥️ 2019
    ♥️ 2022

[*] Aniołek 7tc 08.2017

Starania od 08. 2013
    Leczenie napro od 03.2017😀
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ