X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Potrzebne nastolatki w ciąży do wywiadu
Odpowiedz

Potrzebne nastolatki w ciąży do wywiadu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje drogie.
    Może to nie miejsce na takie prośby ale liczę na Waszą pomoc.
    Piszę pracę licencjacką na temat " Nastoletnie matki w opinii starszych kobiet". Do zakończenia tej pracy brakuje mi jeszcze wywiadów.
    A mianowicie:
    1)Potrzebuję 2 dziewczyny w wieku ok 14-18 lat, które aktualnie są w ciąży lub świeżo po urodzeniu dziecka i udzieliłyby mi odpowiedzi na pytania do mojego wywiadu. Z góry mówię, że pytania te nie są bardzo osobiste.

Osoby, które należą do tej grupyp, lub znające takie proszę o kontakt. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Wywiady będą wykorzystane tylko i wyłącznie w mojej pracy licencjackiej.

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) jesli chcesz poznać roznice poglądow Młodych i Starszych na temat Ciązy w młodym wieku polecam wejsc na ovufriend forum - "kiedy ciaża wiek?", ja mam 19 jesli chcesz mogę Ci pomoc wrazie odejmiesz roczek :)

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ