Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Problem techniczny
Odpowiedz

Problem techniczny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ashley86 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszę trochę nie w temacie, a mianowicie przez przypadek zakończyłam swój aktualny kalendarz ciąży. Czy któraś z Was wie jak mogłabym go z powrotem aktywować?

mhsv3e5e1p7hrrhi.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz maila z prośbą o przywrócenie i powinni w cisgu 24godz przywrócić kalendarz.na dole jest kontakt of

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Ashley86 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, tak też zrobiłam. Już wszystko ok :)

mhsv3e5e1p7hrrhi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ