Jestem początkująca żaróweczką i to jeszcze z problemami hormonalnymi wiec zmagam się z koniecznością częstych badań i wydatków. Jak obserwuję też macie te problemy.
Teraz mieszkam w Tajlandii wiec muszę płacić prywatnie, ale jak byłam w Pl korzystałam zawsze z abonamentów medycznych. Potem nawet pracowałam dla firmy zajmującej się takimi abonamentami. Nie chce, żeby zabrzmiało to jak reklama no bo teraz tam nie pracuje, ale z całego serca mogę polecić te abonamenty bo je przetestowałam i tam jest prowadzenie ciąży za darmo!!!
Myślę, że jakby coś mogę postarać się zapisać zainteresowaną Ciężaróweczkę na abonament firmowy, a wtedy to już są bardzo dobre ceny od 65zł mies oraz abonamenty partnerskie i rodzinne.
Teraz jest ponad 1000 placówek w Polsce wiec dostęp do lekarza jest łatwy i szybki co najważniejsze. Do dowolnego specjalisty max 5dni.
Jeśli będziecie zainteresowane. To napiszcie do mnie i prześlę szczegóły. Mogę też koordynować wszystko i dbać o reprezentowanie Was stąd bo to nie problem.