X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne prowadzenie ciąży. w ramach abonamentu medycznego
Odpowiedz

prowadzenie ciąży. w ramach abonamentu medycznego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 10 września 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem początkująca żaróweczką i to jeszcze z problemami hormonalnymi wiec zmagam się z koniecznością częstych badań i wydatków. Jak obserwuję też macie te problemy.

Teraz mieszkam w Tajlandii wiec muszę płacić prywatnie, ale jak byłam w Pl korzystałam zawsze z abonamentów medycznych. Potem nawet pracowałam dla firmy zajmującej się takimi abonamentami. Nie chce, żeby zabrzmiało to jak reklama no bo teraz tam nie pracuje, ale z całego serca mogę polecić te abonamenty bo je przetestowałam i tam jest prowadzenie ciąży za darmo!!!

Myślę, że jakby coś mogę postarać się zapisać zainteresowaną Ciężaróweczkę na abonament firmowy, a wtedy to już są bardzo dobre ceny od 65zł mies oraz abonamenty partnerskie i rodzinne.

Teraz jest ponad 1000 placówek w Polsce wiec dostęp do lekarza jest łatwy i szybki co najważniejsze. Do dowolnego specjalisty max 5dni.

Jeśli będziecie zainteresowane. To napiszcie do mnie i prześlę szczegóły. Mogę też koordynować wszystko i dbać o reprezentowanie Was stąd bo to nie problem.

3i49cwa1t57en9fi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ