Przeczucie??
-
Hej Kobietki pozwolilam sobie tutaj napisac bo mam takie pytanko. Czy ktoras z was bedac w ciazy oprocz objawow miala cos takiego jak przeczucie, uczucie ze jest w ciazyn zanim potwierdzil to lekarz? Istnieje cos takiego czy ja tylko tak mam? Zostal mi 1 dzien do zrobienia testu zeby sie upewnic ale jakos tak dziwnie sie czuje jakbym byla pewna jakby mi cos mowilo ze jestem w ciazy. Dzieki za odpowiedzi :-*OnaOna1
-
Ja tak mialam w pierwszej ciazy. Jak robilam test to bylam pewna ze beda dwie kreski natomiast dla odmiany przy drugiej ciazy totalne zaskoczenie, rzadnych przeczuc, jak zobaczylam pozytywny test to prawie zemdlalam. Powodzenia jutro i oby przeczucie sie potwierdzilo!
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualnyJa też byłam pewna
Za pierwszym razem miałam przeczucie że wszystko jest inaczej niż zwykle więc || tylko potwierdziły te przeczucia
Teraz za drugim razem mordowały mnie nasilone objawy już 8-9 dpo... trochę bałam się że je sobie uroiłam ale obawy okazały się bezzasadne piękne || 3 dni przed terminem @
Powodzenia! I oby obawy się potwierdziły i zapraszamy na Styczniówki 2018 -
ja też miałam przeczucie - pewna byłam tydzień po więc od razu zrobiłam test - a tam nic (nie dziwota, tak szybko mało które wykryją), i kolejny w dniu okresu - dwie kreseczki z tym że ten tydzień po inaczej się czułam - inny ból piersi, zapachy, z autobusu musiałam wychodzić przystanek przed domem. powodzenia i daj znać
-
W pierwszej ciąży wielkie zaskoczenie kiedy odkryłam, że @ mi się chyba 2 tygodnie spóźnia. Ale tam kompletnie na nic nie zawracam uwagi. Druga ciąża wiedziałem już zaraz po jeszcze mówię do mojego " zobaczysz będę w ciazy" i fakczynie tydzień przed @ 2 kreseczki.
Teraz 3 ciąża i też jakoś 4dpo dostałam dziwnego bólu jajnika przez kilka godzin, piersi nagle nie rosły jak to było zazwyczaj po ovu. Więc 8dpo również pewność, że 2 kreseczka się znajdzie po za tym zaraz po zaplodnieniu zmienia mi się sluz na ciazowy co dla mnie jest pewniakiem. Mam nadzieję, że u ciebie przeczucie również się sprawdziloWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 08:39
-
Ja tez mialam :-)juz dzien po wtedy ewentualnym zaplodnieniu , kluly mnie jajniki, robilam testy do oporu mimo ze wychodzily negatywne, potem zrobilam bete i pierwsza wyniosla rowno 1. Wtedy sie przestraszylam czy jednak nie jest po wszystkim bo to juz prawie byl dzien spidziewanej miesiaczki, ale beta po 2 dniach juz byla wieksza
-
Mnie to uczucie nie opuszcza caly czas... Zrobilam test i jest jedna mocna druga bardzo blada kreska ale jest... Najwidoczniej musze poczekac kilka dni jeszcze i zrobie bete... Spodziewanej @ nadal brak... Nawet objawow nie mam...tylko takie dziwne uczucie jakby mi w dole brzucha sie cos dzialo...OnaOna1
-
Ja gdy dwa dni spóźniał mi się okres zaczęłam podejrzewać, że to może być to, ale jako, że przez ostatnie dwa lata okres potrafił się spóźniać nawet do dwóch tygodni, a nam nie wychodziło cały czas, to pomyślałam, że to pewnie tylko znów spóźnienie, ale zaczęły pojawiać się objawy, więc po 5 dniach od terminu @ zrobiłam test, dwie piękne grube kreski Przeczucia jednak nie zawiodłyKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Kochane przyszle mamusie mam jeszcze do was pytanko moja@ powinna byc 2 dni temu ale aladu po niej nie ma jeat tylko bialy sluz brzuch juz mnie prawie nie boli czasem cos zakluje tylko... Ale chodzi mi o szyjke macicy jak ona u was wygladala na pocztku ciazy? Probowalam badac u siebie i niby jest nisko zamknieta ale jest jakby obuchnieta bardzo i pokarbowana. Wole zapytac was zamist czytac w necie i i tak bede zielona hihi dzia za odpowiedz :-*OnaOna1
-
Hallo )
Ja miałam przeczucie nim zrobiłam test ciążowy byłam kilka dni przed @. Więc pobiegłam po test i z popołudniowego moczu yszly mi dwie grube krechy.
Pamiętam, że chciałam wyrzepac dywan, ale jakiś głos w głowie powiedział mi "nie podnoś" niemalże jak science-fiction:-D hihi.
A dziś moje szczęście ma 15 dniKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
OnaOna1 wrote:Kochane przyszle mamusie mam jeszcze do was pytanko moja@ powinna byc 2 dni temu ale aladu po niej nie ma jeat tylko bialy sluz brzuch juz mnie prawie nie boli czasem cos zakluje tylko... Ale chodzi mi o szyjke macicy jak ona u was wygladala na pocztku ciazy? Probowalam badac u siebie i niby jest nisko zamknieta ale jest jakby obuchnieta bardzo i pokarbowana. Wole zapytac was zamist czytac w necie i i tak bede zielona hihi dzia za odpowiedz :-*
OnaOna1 dwa dni po spodziewanej miesiaczce to test z moczu juz powinien byc wiarygodny. Nie ma co sie forum dopytywac, tylko sprawdzac czy sie cos wykluje08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -