Przyrost betaHCG - 55%
-
droga Katarzyno jest trymestr I i mozna tam zadac pyt na ktoryms z watkow
czy na belly musi byc taki bajzel jak na ovu?!
mamy tu 1na reka obsluguja laptopy/tablety.komorki
zaraz beda kolejne new watki zasmiecajace o innych przyrostach % bety
jest tez opcja wyszukiwarki na forum jako Autorytet powinnas to wiedziec -
Droga Limerikowo, nie wiem czy sprawdzałaś, ale takiego wątku nie było. Zadałam to pytanie na "ogólnym" ponieważ jest tutaj najwięcej mam czekających na swoje maluszki.
Dział ogólne jest dla każdego, nie jesteś moderatorem - ba właściwie to nie powinno Cię tu być, bo już urodziłaś - więc odpuść sobie poprawianie innych.
Może dla Ciebie jest to sprawa błaha, która "zaśmieca" wątek, ale dla mnie jest to sprawa ważna. Przypomnij sobie jak byłaś na początku drogi, jak każdy problem był dla Ciebie ważny.
Jesteśmy tutaj by sobie pomagać, a nie wbiajać! Więc odpuść sobie poprawianie mnie!Evell, anioleczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna mi też gin powiedział ze ważne że rośnie a nie ważne ile
U mnie też nie był przyrost ksiażkowy ale na razie jest ok Jutro kolejna wizyta i mam nadzieję że dobre wieści usłyszę
Ps. I mi pan dr . zabronił czytać BRATA GOOGLEWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:41
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I dlatego ja się cieszę że nigdy nie robiono mi takich badań ( mieszkam w uk) zero stresu! A i pozytywne myślenie Chociaż się ma
Powodzenia oby wszystko było dobrze i nie czytaj zbyt wiele bo wujek Google to na samym wstępie powinien proponować kupno trumny wg jego wynikówAGA 30, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-