X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Przyrost bety czy czekać do wizyty
Odpowiedz

Przyrost bety czy czekać do wizyty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mman Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy powinnam panikować?
    25.07 miałam transfer na cyklu sztucznym. Beta przyrastała w normie. W sobotę 15dpt 996.3. Chciałam już nie mierzyć, bo wiem, że od 1000 spowalnia. Lekarz tak naprawdę kazał mi zrobić tylko dwie, tą podczas weryfikacji i 19.08 bo 20.08 wizyta. W poniedziałek 17dpt na wkładce zobaczyłam z resztkami clostylbegytu jasnobrązowe. Wystraszyłam się poleciałam od razu na betę. 17dpt 1519. Według kalkulator jest to nieprawidłowy przyrost. Progesteron te, spadł do 14. Ostatnio jak badałam był 21. Co prawda w sobotę byłam na samej becie w Allabie a wczoraj w diagnostyce. Czy mam się martwić? Czy czek8do wizyty?

• Barborka28 Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mman wrote:
    Dziewczyny, czy powinnam panikować?
    25.07 miałam transfer na cyklu sztucznym. Beta przyrastała w normie. W sobotę 15dpt 996.3. Chciałam już nie mierzyć, bo wiem, że od 1000 spowalnia. Lekarz tak naprawdę kazał mi zrobić tylko dwie, tą podczas weryfikacji i 19.08 bo 20.08 wizyta. W poniedziałek 17dpt na wkładce zobaczyłam z resztkami clostylbegytu jasnobrązowe. Wystraszyłam się poleciałam od razu na betę. 17dpt 1519. Według kalkulator jest to nieprawidłowy przyrost. Progesteron te, spadł do 14. Ostatnio jak badałam był 21. Co prawda w sobotę byłam na samej becie w Allabie a wczoraj w diagnostyce. Czy mam się martwić? Czy czek8do wizyty?
    Przytulam za stres🫂 między laboratoriami może być różnica w metodzie pomiarowej. Najważniejsze że wzrasta🍀✊️ jesteś na cyklu sztucznym,nie wiem jakie dawki proga przyjmujesz, ale ma prawo być niższy, bo dzidzia rosnie. Przyjmujesz dopochwowo, a w macicy jego poziom jest zawsze wyższy niż we krwi :) Jeśli Cię niepokoi możesz napisać do kliniki w celu konsultacji. Bardzo mocno trzymam kciuki za wizytę i pozytywne rozwiązanie.
    P.S. a plamieniem nie masz się czym przejmować, pewnie jakieś naczynko pękło

31lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔 c.s.
    ❄️ 4.2.2. 5tydzień💔c.s.
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️ c.s.(accofil, encorton, estrofem, prolutex, ultrogestan, besins, acard75)
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
    10+5 4,59cm crl 164❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ