Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pusty pecherzyk
Odpowiedz

Pusty pecherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2018, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znazlezione w necie .....Pusty pęcherzyk ciążowy bardzo rzadko zdarza się więcej niż raz w życiu.
    Co o tym myslicie? Z wlasnych doswiadczen? Ja raz mialam i sie wlasnie boje ze drugi raz mnie to spotka... a w necie pisza ze rzadko sie to zdarza wiecej.niz raz.... moze sie.ktoras wypowie jesli.miała z do czynienia z tym wiecej.niz raz?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Leira Autorytet

Wysłany: 9 maja 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulaa30 wrote:
    Znazlezione w necie .....Pusty pęcherzyk ciążowy bardzo rzadko zdarza się więcej niż raz w życiu.
    Co o tym myslicie? Z wlasnych doswiadczen? Ja raz mialam i sie wlasnie boje ze drugi raz mnie to spotka... a w necie pisza ze rzadko sie to zdarza wiecej.niz raz.... moze sie.ktoras wypowie jesli.miała z do czynienia z tym wiecej.niz raz?

Ja miałam rok temu pusty pęcherz, zabieg, dwa cykle później kolejna ciąża i teraz czekam na rozwiązanie - puste jajo się po prostu zdarza. Nie stresuj się - tym razem będzie już dobrze :)

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 9 maja 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok temu w kwietniu pusty pęcherzyk, obecnie 32 tydzień :)

Leira lubi tę wiadomość

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam 9 lat temu pusty...potem po 3 miesiacach ciaza blizniacza :) a dzisiaj czrkam na wynik kolejnej bety i stres ogromny ...my.kobiety tak.mamy...jak nie mozemy zajsc to kombinowanie co jest grane ...jak.zajdziemy to zaraz stres czy wszystko.jest ok czy ciąża sie prawidlowo rozwija :P i tak cale zycie .. gratuluje wam dziewczyny :)

Leira, Czokonusa lubią tę wiadomość

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • Mania1085 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja niestety miałam w pierwszej ciąży, pod koniec 2016. A jak widać po suwaczku kolejna ciąża szczęśliwa;) bĘDZIE

Leira lubi tę wiadomość

w5wqvut1rkxwljzl.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ