Pusty pecherzyk
-
Znazlezione w necie .....Pusty pęcherzyk ciążowy bardzo rzadko zdarza się więcej niż raz w życiu.
Co o tym myslicie? Z wlasnych doswiadczen? Ja raz mialam i sie wlasnie boje ze drugi raz mnie to spotka... a w necie pisza ze rzadko sie to zdarza wiecej.niz raz.... moze sie.ktoras wypowie jesli.miała z do czynienia z tym wiecej.niz raz?Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Agulaa30 wrote:Znazlezione w necie .....Pusty pęcherzyk ciążowy bardzo rzadko zdarza się więcej niż raz w życiu.
Co o tym myslicie? Z wlasnych doswiadczen? Ja raz mialam i sie wlasnie boje ze drugi raz mnie to spotka... a w necie pisza ze rzadko sie to zdarza wiecej.niz raz.... moze sie.ktoras wypowie jesli.miała z do czynienia z tym wiecej.niz raz?
Ja miałam rok temu pusty pęcherz, zabieg, dwa cykle później kolejna ciąża i teraz czekam na rozwiązanie - puste jajo się po prostu zdarza. Nie stresuj się - tym razem będzie już dobrze -
Ja mialam 9 lat temu pusty...potem po 3 miesiacach ciaza blizniacza a dzisiaj czrkam na wynik kolejnej bety i stres ogromny ...my.kobiety tak.mamy...jak nie mozemy zajsc to kombinowanie co jest grane ...jak.zajdziemy to zaraz stres czy wszystko.jest ok czy ciąża sie prawidlowo rozwija i tak cale zycie .. gratuluje wam dziewczyny
Leira, Czokonusa lubią tę wiadomość
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -