X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ruchy dziecka . czy chce juz wyjść ?
Odpowiedz

ruchy dziecka . czy chce juz wyjść ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 9 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy kochane . Czuje bardzo nisko ruchy dziecka jakby zaraz miałby wyjść . I przy tym uklucia .i przy każdym ukluciu czuje jakby wylatywalo trochę śluzu. Mały jest obrocony główka w dół . Ale czy by tak mocno walił głową .? Poratuje mnie ktoś ? Boję się że zaraz mi wypadnie i urodze ; ( 34 tydzień

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog nie bada Ci szyjki czy się czasami nie skraca ? Jak też czuje ruchy bardzo nisko ale nie tylko...nie oznacza to, że zaraz urodzę ;-)

a.png
    a.png
  • Gosiax89x Koleżanka

Wysłany: 9 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj wrote:
    Mamy kochane . Czuje bardzo nisko ruchy dziecka jakby zaraz miałby wyjść . I przy tym uklucia .i przy każdym ukluciu czuje jakby wylatywalo trochę śluzu. Mały jest obrocony główka w dół . Ale czy by tak mocno walił głową .? Poratuje mnie ktoś ? Boję się że zaraz mi wypadnie i urodze ; ( 34 tydzień

Oj gdyby porody byly tak proste,że dziecko samo by wypadało mysle ze matek byloby wiecej:).

Nie przejmuje sie brzuszek pewnie juz obnizył sie ,a porodu napewno nei przegapisz.

7v8rflw1wbzcabv9.png

relgsg18yhx6fzl8.png
    relgsg18bkz54ngg.png
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 9 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę za wcześnie na poród jeszcze . Ogólnie lekarz bada. Tydzień temu było ok . Szyjka zamknięta . Ale wszystko może się przecież zmienić . Martwi mnie to . Ale naprawdę to normalne jest .?

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • KasiaeM123 Debiutantka

Wysłany: 16 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale u mnie jest podobnie. Mam nadzieję że jeszzce trochę dzidziuś poczeka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:32

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ