X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ruchy dziecka . czy chce juz wyjść ?
Odpowiedz

ruchy dziecka . czy chce juz wyjść ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 9 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy kochane . Czuje bardzo nisko ruchy dziecka jakby zaraz miałby wyjść . I przy tym uklucia .i przy każdym ukluciu czuje jakby wylatywalo trochę śluzu. Mały jest obrocony główka w dół . Ale czy by tak mocno walił głową .? Poratuje mnie ktoś ? Boję się że zaraz mi wypadnie i urodze ; ( 34 tydzień

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • Giannaa Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekolog nie bada Ci szyjki czy się czasami nie skraca ? Jak też czuje ruchy bardzo nisko ale nie tylko...nie oznacza to, że zaraz urodzę ;-)

a.png
    a.png
  • Gosiax89x Koleżanka

Wysłany: 9 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maj wrote:
    Mamy kochane . Czuje bardzo nisko ruchy dziecka jakby zaraz miałby wyjść . I przy tym uklucia .i przy każdym ukluciu czuje jakby wylatywalo trochę śluzu. Mały jest obrocony główka w dół . Ale czy by tak mocno walił głową .? Poratuje mnie ktoś ? Boję się że zaraz mi wypadnie i urodze ; ( 34 tydzień

Oj gdyby porody byly tak proste,że dziecko samo by wypadało mysle ze matek byloby wiecej:).

Nie przejmuje sie brzuszek pewnie juz obnizył sie ,a porodu napewno nei przegapisz.

7v8rflw1wbzcabv9.png

relgsg18yhx6fzl8.png
    relgsg18bkz54ngg.png
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 9 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę za wcześnie na poród jeszcze . Ogólnie lekarz bada. Tydzień temu było ok . Szyjka zamknięta . Ale wszystko może się przecież zmienić . Martwi mnie to . Ale naprawdę to normalne jest .?

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • KasiaeM123 Debiutantka

Wysłany: 16 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ale u mnie jest podobnie. Mam nadzieję że jeszzce trochę dzidziuś poczeka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:32

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ