X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styl ubierania się
Odpowiedz

Styl ubierania się

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej drogie mamuśki, odnoszę wrażenie że w ciąży zmienia nam się gust. ☺ Mam na myśli w ubraniach. Bo ja, coś czuję że będę robić poważną inwentaryzację w ciuchach. 😂😂😂😂 Nie chodzi mi że rozmiar a styl ubierania się.

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia 2023, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba i tak masz lepiej, ze styl Ci sie zmienil a nie rozmiar. Bo ja w swoje ciuchy sie nie mieszcze i musze pokupowac nowe (caly czas chodze w ciazowych)
    Takze nie masz tak zle ;)

Jeśli szukasz wygodnych butów dla siebie na ten sezon, zerknij sobie tutaj:
    https://stylowakobieta.info.pl/wygodne-i-szykowne-loafersy-zamszowe/
    Loafersy są na czasie.
    damskie-zamszowe-bezowe-loafersy.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2023, 09:49

• Ylona Nowa

Wysłany: 8 maja 2023, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się w pierwszej ciąży nie zmienił styl, ale przy drugiej już tak, wyrzuciłam WSZYSTKIE czarne ubrania z szafy >.<

• Nikola7 Debiutantka

Wysłany: 6 czerwca 2023, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Styl każda z nas musi sobie wyrobić :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ