TRÓJMIASTO :) Lekarze, szpitale
-
Witam Was wszystkie
Mieszkam w Gdyni niedługo i nie mam wiedzy na temat lekarzy i szpitali.
Proszę o opinie dotyczące lekarzy ginekologów z Trójmiasta, lekarzy u których dobrze wykonać badania prenatalne/genetyczne a także czy macie jakieś doświadczenia ze szpitalami? Gdzie najlepiej rodzić?
Bardzo Wam dziękuje
-
Jeśli chodzi o szpitale i poród, to sprawdziłabym inne forum, tj. "Poród" tam jest mnóstwo postów dotyczących opinii o szpitalach i lekarzach w różnych częściach Polski, etc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 14:32
zuza88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do badań prenatalnych to polecam Pro Femina w Gdynii doktor Piotr nazwiska nie pamiętam, ma żonę Ewę sympatyczny i zna się na rzeczy, w 12 tygodniu powiedział, że będę miała córkę i tak też się stało
A w Gdańsku polecam ginekolog Hryniewicz przyjmuje w Nadmorskim Centrum Medycznym i na Polankachzuza88 lubi tę wiadomość
-
W Gdyni polecam Małgorzatę Tomczyk - Małyjasiak. Prowadziła mi dwie ciąże, robi badania prenatalne (ma certyfikat).
Obu synów rodziłam w Redłowie, przyjmował ich dr Żółtowski (za pierwszym razem z przypadku a za drugim celowo do niego szłam).Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2018, 21:12
zuza88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:W Gdyni polecam Małgorzatę Tomczyk - Małysiak. Prowadziła mi dwie ciąże, robi badania prenatalne (ma certyfikat).
Obu synów rodziłam w Redłowie, przyjmował ich dr Żółtowski (za pierwszym razem z przypadku a za drugim celowo do niego szłam).
Livia jesli zaglądasz to wysłałąm zaproszenie, bo mam pytane do Ciebie odnośnie pani doktor Tomczyk -