X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Trójmiasto_prowadzenie ciąży
Odpowiedz

Trójmiasto_prowadzenie ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maadzix Debiutantka

Wysłany: 5 marca 2023, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Poszukuję rekomendacji lekarza prowadzącego ciążę po in vitro, najchętniej w Gdańsku. Myślałam o Medicoverze, bo mam tam pakiet, a in vitro trochę wydrenowało nasze kieszenie. Może znacie tam dobrych położników? Czytałam o dr Rachoń, ale nie znam jej niestety. Zależy mi na kimś kto nie będzie się bał pani po 40. z dzieckiem z in vitro :-) Kto nie będzie robił problemów ze zwolnieniem i ze skierowaniami, w razie potrzeby. Bardzo dziękuję!!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ