Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Walcząc z pco-a wasze objawy :)
Odpowiedz

Walcząc z pco-a wasze objawy :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nohope Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,jestem pierwszy raz na forum.Piszę bo już tracę nadzieję,przegladąc różne fora natykam się tylko na terminy "owulacja" "dzień cyklu".a jak to sprawdzić gdy czasem nie mam miesiączki kilka-kilkanascie tygodni?ale mniejsza o to :) Piszę z konkretnym pytaniem do Was kobietki.Od kilku miesięcy nie zabezpieczamy się z partnerem,chcemy mieć dziecko-bardzo.jako ze okres mam bardzo "rozjechany" w terminach nie sugeruję się brakiem miesiączki jako pierwszy objaw;p lecz ostatnio zadziało się coś co do tej pory mnie nie spotkało.Mój ostatni okres trwał od 29.10 do 01.11,wszystko ok.Przytulalismy się 04.11 i 05.11.Minęło kilka dni..i 18.11 zakłuł mnie lewy jajnik,delikatne skurcze macicy i pojawiło się lekkie brązowe plamienie (większość nie wyciekałą ze srodka ze tak powiem)które trwało 4 dni(w tym 4 juz delikatnie i lekko podbarwione krwią).co to mogło być?jak zapewne wiecie kobieta ktora bardzo chce mieć dziecko łąpie się wszystkiego co moze sugerować ciąze,w tym i ja.robiłam dziś test ale nic..moze jeszcze za wczesnie?doradzcie cos dziewczyny...

gannyx8dhwdxt3nj.png
    PCO,brak miesiączki i owulacji.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ