Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Walcząc z pco-a wasze objawy :)
Odpowiedz

Walcząc z pco-a wasze objawy :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nohope Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,jestem pierwszy raz na forum.Piszę bo już tracę nadzieję,przegladąc różne fora natykam się tylko na terminy "owulacja" "dzień cyklu".a jak to sprawdzić gdy czasem nie mam miesiączki kilka-kilkanascie tygodni?ale mniejsza o to :) Piszę z konkretnym pytaniem do Was kobietki.Od kilku miesięcy nie zabezpieczamy się z partnerem,chcemy mieć dziecko-bardzo.jako ze okres mam bardzo "rozjechany" w terminach nie sugeruję się brakiem miesiączki jako pierwszy objaw;p lecz ostatnio zadziało się coś co do tej pory mnie nie spotkało.Mój ostatni okres trwał od 29.10 do 01.11,wszystko ok.Przytulalismy się 04.11 i 05.11.Minęło kilka dni..i 18.11 zakłuł mnie lewy jajnik,delikatne skurcze macicy i pojawiło się lekkie brązowe plamienie (większość nie wyciekałą ze srodka ze tak powiem)które trwało 4 dni(w tym 4 juz delikatnie i lekko podbarwione krwią).co to mogło być?jak zapewne wiecie kobieta ktora bardzo chce mieć dziecko łąpie się wszystkiego co moze sugerować ciąze,w tym i ja.robiłam dziś test ale nic..moze jeszcze za wczesnie?doradzcie cos dziewczyny...

gannyx8dhwdxt3nj.png
    PCO,brak miesiączki i owulacji.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ