Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Walcząc z pco-a wasze objawy :)
Odpowiedz

Walcząc z pco-a wasze objawy :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nohope Koleżanka

Wysłany: 20 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,jestem pierwszy raz na forum.Piszę bo już tracę nadzieję,przegladąc różne fora natykam się tylko na terminy "owulacja" "dzień cyklu".a jak to sprawdzić gdy czasem nie mam miesiączki kilka-kilkanascie tygodni?ale mniejsza o to :) Piszę z konkretnym pytaniem do Was kobietki.Od kilku miesięcy nie zabezpieczamy się z partnerem,chcemy mieć dziecko-bardzo.jako ze okres mam bardzo "rozjechany" w terminach nie sugeruję się brakiem miesiączki jako pierwszy objaw;p lecz ostatnio zadziało się coś co do tej pory mnie nie spotkało.Mój ostatni okres trwał od 29.10 do 01.11,wszystko ok.Przytulalismy się 04.11 i 05.11.Minęło kilka dni..i 18.11 zakłuł mnie lewy jajnik,delikatne skurcze macicy i pojawiło się lekkie brązowe plamienie (większość nie wyciekałą ze srodka ze tak powiem)które trwało 4 dni(w tym 4 juz delikatnie i lekko podbarwione krwią).co to mogło być?jak zapewne wiecie kobieta ktora bardzo chce mieć dziecko łąpie się wszystkiego co moze sugerować ciąze,w tym i ja.robiłam dziś test ale nic..moze jeszcze za wczesnie?doradzcie cos dziewczyny...

gannyx8dhwdxt3nj.png
    PCO,brak miesiączki i owulacji.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ