X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózeczki
Odpowiedz

Wózeczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brunetka Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się znaleźć podobny temat, ale bez skutku. Jeśli był już poruszany prośba o info- usunę, aby nie dublować. Wczoraj byłam w Świat dziecka pooglądać wózek, który już miałam wybrany do zakupu (Chicco Urban). Sprzedawca jak zobaczył, że bawimy się tym wózeczkiem to podszedł do nas i powiedział, że ten model jest beznadziejny i bardzo nas namawial na Baby Design Lupo (comfort). Czy któraś z Was użytkowała ten Lupo i może coś o nim napisać? Ewentualnie może możecie mi polecić jakiś wózek?

w4sqdqk37ek35kuj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ