X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózeczki
Odpowiedz

Wózeczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brunetka Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się znaleźć podobny temat, ale bez skutku. Jeśli był już poruszany prośba o info- usunę, aby nie dublować. Wczoraj byłam w Świat dziecka pooglądać wózek, który już miałam wybrany do zakupu (Chicco Urban). Sprzedawca jak zobaczył, że bawimy się tym wózeczkiem to podszedł do nas i powiedział, że ten model jest beznadziejny i bardzo nas namawial na Baby Design Lupo (comfort). Czy któraś z Was użytkowała ten Lupo i może coś o nim napisać? Ewentualnie może możecie mi polecić jakiś wózek?

w4sqdqk37ek35kuj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ