X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózeczki
Odpowiedz

Wózeczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brunetka Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starałam się znaleźć podobny temat, ale bez skutku. Jeśli był już poruszany prośba o info- usunę, aby nie dublować. Wczoraj byłam w Świat dziecka pooglądać wózek, który już miałam wybrany do zakupu (Chicco Urban). Sprzedawca jak zobaczył, że bawimy się tym wózeczkiem to podszedł do nas i powiedział, że ten model jest beznadziejny i bardzo nas namawial na Baby Design Lupo (comfort). Czy któraś z Was użytkowała ten Lupo i może coś o nim napisać? Ewentualnie może możecie mi polecić jakiś wózek?

w4sqdqk37ek35kuj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ