X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek tako omega lub inne modele
Odpowiedz

Wózek tako omega lub inne modele

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamy! Wychodzę do was z takim nietypowym zapytaniem. Które z was posiadają wózek firmy TaKo model omega lub inne? Mam pewien problem...otóż od jakiegoś czasu używamy spacerówki i wczoraj próbowałam zamontować do niej moskitierę i za nic w świecie nie wiedziałam jak to zrobic. Powiedzcie czy te moskitiery są tylko do gondoli? Bo na zdjęciach w internecie widzę właśnie zamontowane je tylko w gondolach. A jeśli da sie tez do spacerówki (na co liczę :)) to zdradzcie bardzo proszę sposób na ten montaż.
    Wybaczcie mi taki z czapy temat, ale juz przeszukałam całe internety i dalej nie wiem jak to zrobić. Napisałam tez meila do tako, ale nie uzyskałam póki co odpowiedzi, a zależy mi bo jest cieplo i na wieczornych spacerach komary niezle gryzą moje małe.

• .aś. Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moskitiera jest tylko na gondole.

Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka

1) schudnąć 10kg:
    94🎉 (3.05)
    93🎉(29.05)
    92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
    2) przyjmować suple
    3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
    1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
    2 wizyta: ?
    3 wizyta: ?

---
    Późne owulacje
    Karmienie piersią
    PCOS
  • Maniaaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak napisała .aś., moskitiera tylko do gondoli

Janek i Gaja <3
    PeRop1.png
    QyGIp1.png
    rodzinneratatuj.blogspot.com
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ