X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne żel intymny w ciąży-Durex
Odpowiedz

żel intymny w ciąży-Durex

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • polka55 Znajoma

Wysłany: 17 kwietnia, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Czy żel intymny Durex Originals lub Durex Cherry może zaszkodzić ciąży?
    Czy żel może się przedostać do łożyska lub spowodować nieprawidłowości w ciąży?

Oba są na bazie wody, bez sztucznych barwników i dodatków zapachowych. Nie jest to środek antykoncepcyjny oraz nie zawiera środka plemnikobójczego.

• marcellinna Znajoma

Wysłany: 18 maja, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej zapytać lekarza, ja nie stosowałam
    to samo dotyczy konsultacji takich rzeczy - https://beck-orto.pl/nowe-lozka-rehabilitacyjne/
    Trzeba się znać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca, 12:55

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ