X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Aromek - dziwne dawkowanie
Odpowiedz

Aromek - dziwne dawkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie będę zaczynać 3 cykl stymulacji Aromkiem.

1 cykl : Aromek od 3-8 dc, w 12 dc pęcherzyk 2,68

2 cykl : Aromek od 3-8 dc , 12 dc brak pęcherzyka . Lekarz zalecił brać przez kolejne 5 dni Aromek . W 19 dc pęcherzyk 2,38

3 cykl kazał brać po 4 tabletki 3-8 dc . Czy to nie za dużo ?? Myślę by brać dwie . Wiem że powinnam ufać lekarzowi ale na prawdę mam obawy .

Czy ktoś brał taką dawkę i czy lepiej wziąć na raz 4 czy podzielić np 2 rano a 2 wieczorem.

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
    13.07.2025 - aniołek💔 (9t)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ