X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Aromek - dziwne dawkowanie
Odpowiedz

Aromek - dziwne dawkowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie będę zaczynać 3 cykl stymulacji Aromkiem.

1 cykl : Aromek od 3-8 dc, w 12 dc pęcherzyk 2,68

2 cykl : Aromek od 3-8 dc , 12 dc brak pęcherzyka . Lekarz zalecił brać przez kolejne 5 dni Aromek . W 19 dc pęcherzyk 2,38

3 cykl kazał brać po 4 tabletki 3-8 dc . Czy to nie za dużo ?? Myślę by brać dwie . Wiem że powinnam ufać lekarzowi ale na prawdę mam obawy .

Czy ktoś brał taką dawkę i czy lepiej wziąć na raz 4 czy podzielić np 2 rano a 2 wieczorem.

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
    13.07.2025 - aniołek💔 (9t)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ