WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację ból piersi a owulacja
Odpowiedz

ból piersi a owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy bolące piersi mogą być zwiastunem owulacji? mam dni płodne i dziś nagle zaczęły być bardzo tkliwe i wrażliwe. Ktoś coś wie na ten temat? :)

f2wlcbxmqludqper.png
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak mam przy owulacji :)

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • Jadhira Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a macie jakies inne objawy? np ból głowy, senność, albo wrecz przeciwnie podczas owulacji?

Aniołek Kubuś 30.01.2014 (*) 16tc
    8p3ovfxm0l2ycqvt.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 19 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tkliwość piersi mam przed menstruacją, a owulację, to teraz będę podkręcać sobie ziołami z mamamed - zobaczymy czy dobre

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 7 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i powiem, ze dobre - moja opinia o baby and mama med jest jak na razie pozytywna :) mam nadzieję, ze one naprawdę doprowadzą do zafasolkowania i nasza rodzina szybko się powiększy :)

5ckczlo8xuk7m6f0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ