Brak pęcherzyka dominującego
-
Cześć dziewczyny, podczytuje was od jakiegoś czasu (bez logowania) ale w końcu pojawiło mi się pytanie na które nie potrafię znaleźć dokładnej odpowiedzi.
Zaczęliśmy starania w tym miesiącu o dzidziusia. Robiłam testy owulacyjne, i miałam jedynie jasną drugą kreskę + sama nie zauważyłam w tym miesiącu śluzu owulacyjnego (w czasie kiedy powinien on być).
byłam wczoraj u ginekologa w 21dniu cyklu, i pani stwierdziła że mam tylko malutkie pęcherzyki bez pęcherzyka dominującego. stwierdzając że ma nadzieję że to tylko w tym miesiącu.
Mam normalnie miesiączki co 28 dni. czy w tym cyklu dostanę miesiączkę jeżeli to był miesiąc bezowulacyjny?
I czy w 21 dniu cyklu powinien być jeszcze widoczny ten pęcherzyk dominujący?
Czy po pęknięciu jeszcze go widać? -
Nie mam. Nigdy nie stwierdzono u mnie nic takiego. Dopiero od miesiąca się zaczęliśmy starać, ale jako praktykujący chrześcijanie zawsze stosowaliśmy metodę mierzenia temperatury i miesiączka była regularnie co 28 dni.
I akurat pierwszy miesiąc starań a tu takie zawirowania, i .. dostałam wczoraj miesiączkę. W 23 dniu cyklu. Dla mnie szok. Ale dziękuję za odpowiedź mam nadzieję że ten miesiąc będzie normalny -