X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Brak śluzu po owulacji
Odpowiedz

Brak śluzu po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mvzeke3nn Nowa

Wysłany: 3 lutego, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Pierwszy raz tak mam, że po owulacji nie mam śluzu, albo mam go bardzo mało. Nie występuje suchość, bo podczas seksu jest wszystko okej. Ale nie ma tego śluzu na papierze, wkładce/majtkach - i to mnie martwi. Bo nigdy wcześniej tak nie miałam. Dodatkowo testy owulacyjne negatywne, mimo że czuję, że ta owulka była. Ktoś tak miał? Co to może znaczyć?

• Ssilvia Ekspertka

Wysłany: 3 lutego, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam tak samo. Śluz płodny kilka dni, potem znika i jest pik LH i owulacja potwierdzona monitoringiem. W dzień owulacji nie mam już śluzu - obserwuję to kilka cykli z rzędu. Może ktoś się wypowie ?

✨ 31 lat 🎀 | On 33 i wyniki nasienia super 🦸‍♂️ ✨

🌿 Hashimoto & lekka niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!

Torbiel pęcherzykowata 25mm na jednym jajniku już 3 cykl bez zmian.🤔

💛 7 miesięcy starań – misja: 🍼👶

💊 Leki & suplementy:
    • 🦋 T4 (hormony tarczycy) – 25 mcg na zmianę z 50 mcg, bo moja tarczyca lubi być zaskakiwana.
    • 📉 Dostinex (prolaktyna) – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

54c957d311ff42ecd9c6a2cf83b841c0.png
  • Mvzeke3nn Nowa

Wysłany: 7 lutego, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam temat, bo nadal tego śluzu jest turbo mało. Normalnie w tym okresie cyklu po toalecie na papierze tego śluzu było mnóstwo, a teraz jak raz w ciągu dnia coś się pojawi to jest dobrze 😅. Nie czuję suchości, wprost przeciwnie, czuję mocne nawilżenie, ale no męczy mnie brak tego śluzu po toalecie i ogólnie.

• Malwinka14 Autorytet

Wysłany: 7 lutego, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluz jest po to by pomóc plemników dojść tam gdzie mają.. proponuję brac Wiesiołek 3x 1

Ssilvia lubi tę wiadomość

preg.png

Synek 22.06.2010
    AMH : 3,67
    13.06.2024 Aniolek 10+3tc ciaza zatrzymana 8tc
    28.09.2024 II
    30.09.2024 Beta 150, Prog 15
    02.10.2024 Beta 375 Prog 31
    23.10.2024 serduszko bije 7+1 usg 7+3
    Baby am Board 10.06.2025 czy sie tym razem uda??

Homocysteina 5,42 ( 4,44-13,56)
    Zelazo 76 (50-170)
    PT 10,2 (10,4-13)
    INR 0,91 (0,85-1.15)
    W. Protrombinowy 111,76 (80-120)
    APTT 27,2 (25,9-36.6)
    Wit. B12 567 (187-883)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ