X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Cykl po poronieniu
Odpowiedz

Cykl po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26 maja miałam w szpitalu wywoływane poronienie. Podano mi cytotec, na drugi dzień ponownie. Po tygodniu krwawienia okazało się że macica ładnie się oczyściła i zabieg nie będzie potrzebny. Jaki dzień mogę przyjąć za początek cyklu? Kiedy spodziewać się owulacji?
    2 lata temu poroniłam i miałam zabieg. 28 dni po zabiegu dostałam miesiączki, kolejny cykl znowu 28 dni (wcześniej miałam po 31) i zaszłam w ciążę. Nie wiem czego spodziewać się teraz. Pomoże któraś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ