Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy coś z tego jeszcze będzie ?
Odpowiedz

Czy coś z tego jeszcze będzie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2025, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam cykl stymulowany aromkiem ( 3-8 dzień ) wczoraj w 12dc byłam na monitoringu i niestety nie ma żadnego dużego pęcherzyka tzn jest jeden ciut większy , ma dokładnie 1,04 cm . Moje jajniki mają wygląd policystycznych więc są jeszcze mniejsze pęcherzyki . Lekarz zalecił brać od 12dc czyli od wczoraj znów aromek przez 5 dni . Jak myślicie .. jest szansa by coś jeszcze z tego było ? Dodam że mam cykle nie regularne . Miesiąc temu w 12 dc miałam pęcherzyk 2,68 cm a w październiku w cyklu w którym zaszłam w ciążę ( poroniłam) w 19 dc . Również z aromkem .

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
    13.07.2025 - aniołek💔 (9t)
    10.2025 - ciąża biochemiczna 💔

28.10.2025 - monitoring ( 4 pęcherzyki )

12.11.2025 - beta 13,80 mlU, progesteron 46,8
    14.11.2025 - beta 41,10 mlU, progesteron 58
    17.11.2025 - beta 138 mlU
    19.11.2025 - beta 324 mlU, progesteron 43,1

09.12.2025 - Maluszek 0,91 cm ❤️
    10.12.2025- Maluszek 1,06 cm❤️ (wizyta NFZ)
    23.12.2025- Serduszko pięknie bije❤️(wizyta NFZ)
    09.01.2025- Maluszek 5,67 cm ❤️
    16.01.2015- Maluszek 6,70 cm ❤️ (prenatalne)

🔹cyclogest 🔹duphaston 🔹encorton 🔹clexane 🔹acard 🔹metformina 🔹insulina nocna

preg.png
  • Hania2010 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2025, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy stosowaniu aromka owulacja nigdy nie wystąpiła przed 16dc więc myślę że szansa jest

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ