X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy coś z tego jeszcze będzie ?
Odpowiedz

Czy coś z tego jeszcze będzie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Ekspertka

Wysłany: 21 marca, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam cykl stymulowany aromkiem ( 3-8 dzień ) wczoraj w 12dc byłam na monitoringu i niestety nie ma żadnego dużego pęcherzyka tzn jest jeden ciut większy , ma dokładnie 1,04 cm . Moje jajniki mają wygląd policystycznych więc są jeszcze mniejsze pęcherzyki . Lekarz zalecił brać od 12dc czyli od wczoraj znów aromek przez 5 dni . Jak myślicie .. jest szansa by coś jeszcze z tego było ? Dodam że mam cykle nie regularne . Miesiąc temu w 12 dc miałam pęcherzyk 2,68 cm a w październiku w cyklu w którym zaszłam w ciążę ( poroniłam) w 19 dc . Również z aromkem .

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
    13.07.2025 - aniołek💔 (9t)
    10.2025 - ciąża biochemiczna 💔

28.10.2025 - monitoring ( 4 pęcherzyki )

12.11.2025 - beta 13,80 mlU, progesteron 46,8
    14.11.2025 - beta 41,10 mlU, progesteron 58
    17.11.2025 - beta 138 mlU
    19.11.2025 - beta 324 mlU, progesteron 43,1
  • Hania2010 Autorytet

Wysłany: 23 marca, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przy stosowaniu aromka owulacja nigdy nie wystąpiła przed 16dc więc myślę że szansa jest

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ