SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czy po owulacji tak ma być ?
Odpowiedz

Czy po owulacji tak ma być ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sowulka Debiutantka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulke miałam w niedziele kochalam się z partnerem w piątek doszedł we mnie 2 razy od niedzieli codziennie odczuwam jajnik prawy a od wczoraj mrowia mnie piersi przy sutkach czy jest szansa ze się udało ? A jak bylo u was ?

... <3 ... :) ...
  • Kaskaes Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heej dziewczyny,ja mam podobnie jak do sowulkaniepokoi mnie ból Janików mam jakby takie opuchnięte wczoraj z bólu miałam biegunkę, powiększone piersi. Jest przy 3 cyklu stymulowania Closbelgytem oraz ovitrelle, jest to mój 24 dzień cyklu z 34 czyli już po zastrzyku i owulacji, ale niepokoi mnie ten ból jajników a do @ jeszcze daleko a do testowania za wcześnie nie wiem co o tym myśleć

• Paulon Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowulka tak z ciekawości czy udało się wtedy?

niedoczynność tarczycy - euthyrox N50
    AMH 4.48
    jajowody drożne
    starania od 03.2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ