X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Czysta krew podczas okresu.
Odpowiedz

Czysta krew podczas okresu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, że przesadzam, ale jestem naprawdę skołowana. W tym cyklu myślałam, że normalnie przyszła @ poprzedzona dziwnym plamieniem. Okres mam naprawdę dziwnie bardzo skąpy jak nigdy, wręcz nazwałabym to tylko plamieniem, a co dla mnie najdziwniejsze, na papierze toaletowym jest czysta, czerwoniutka krew...Bólu brzucha nie mam, ale ogólne złe samopoczucie utrzymuje się cały czas. Nigdy we wcześniejszych cyklach nie miałam wątpliwości co do @, jak była to była, ale teraz przez to, że w 30dc poprzedniego cyklu zrobiłam test na którym wyszedł cień drugiej kreski wariuje...Dziewczyny z OF zazdroszczą mi krótkiej @, a ja jestem zaniepokojona.
    Co o tym myślicie? Czy któraś z Was miała kiedyś podobne doświadczenie? Proszę o poradę.

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na betę, może to nie okres tylko ciąża skoro coś na teście było.
    Możliwe też, że miałaś cienkie endo i @ była skąpa. W razie dalszych problemów po prostu idź do lekarza:)

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ