X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Długi bolesny okres
Odpowiedz

Długi bolesny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angiepuch Koleżanka

Wysłany: 10 września 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę o radę. 6.09 dostałam okres, który był spóźniony 3 dni. Normalnie mam cykle 26 dni jak w zegarku, teraz nie dość, że okres był spóźniony to jeszcze krew była w pierwszy i drugim dniu, 3-4 tylko plamienie i dziś w 5 dniu, gdzie normalnie już nic nie ma nagle się małpa rozkręciła. Zawsze miałam tez okres bolesny wyłącznie w pierwszym dniu, a teraz boli mnie cały czas. Jest 5 dzień i nadal boli 🙈 Macie jakieś pomysły skąd taka jazda? W 12 dc miałam pęcherzyk 20 mm, ale dzień po terminie miesiączki robiłam facelle i negatywny, a dwa dni później okres.

• Malwinka14 Autorytet

Wysłany: 10 września 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angiepuch wrote:
    Dziewczyny, proszę o radę. 6.09 dostałam okres, który był spóźniony 3 dni. Normalnie mam cykle 26 dni jak w zegarku, teraz nie dość, że okres był spóźniony to jeszcze krew była w pierwszy i drugim dniu, 3-4 tylko plamienie i dziś w 5 dniu, gdzie normalnie już nic nie ma nagle się małpa rozkręciła. Zawsze miałam tez okres bolesny wyłącznie w pierwszym dniu, a teraz boli mnie cały czas. Jest 5 dzień i nadal boli 🙈 Macie jakieś pomysły skąd taka jazda? W 12 dc miałam pęcherzyk 20 mm, ale dzień po terminie miesiączki robiłam facelle i negatywny, a dwa dni później okres.
    Infekcja ? Cysta , polip Dużo moze byc przyczyn jak masz bol idz do lekarza..po co się męczysz?

preg.png

Synek 22.06.2010
    AMH : 3,67
    13.06.2024 Aniolek 10+3tc ciaza zatrzymana 8tc
    28.09.2024 II
    30.09.2024 Beta 150, Prog 15
    02.10.2024 Beta 375 Prog 31
    23.10.2024 serduszko bije 7+1 usg 7+3
    Baby am Board 10.06.2025 czy sie tym razem uda??

Homocysteina 5,42 ( 4,44-13,56)
    Zelazo 76 (50-170)
    PT 10,2 (10,4-13)
    INR 0,91 (0,85-1.15)
    W. Protrombinowy 111,76 (80-120)
    APTT 27,2 (25,9-36.6)
    Wit. B12 567 (187-883)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ