X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Długi bolesny okres
Odpowiedz

Długi bolesny okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angiepuch Koleżanka

Wysłany: 10 września 2024, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, proszę o radę. 6.09 dostałam okres, który był spóźniony 3 dni. Normalnie mam cykle 26 dni jak w zegarku, teraz nie dość, że okres był spóźniony to jeszcze krew była w pierwszy i drugim dniu, 3-4 tylko plamienie i dziś w 5 dniu, gdzie normalnie już nic nie ma nagle się małpa rozkręciła. Zawsze miałam tez okres bolesny wyłącznie w pierwszym dniu, a teraz boli mnie cały czas. Jest 5 dzień i nadal boli 🙈 Macie jakieś pomysły skąd taka jazda? W 12 dc miałam pęcherzyk 20 mm, ale dzień po terminie miesiączki robiłam facelle i negatywny, a dwa dni później okres.

• Malwinka14 Autorytet

Wysłany: 10 września 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angiepuch wrote:
    Dziewczyny, proszę o radę. 6.09 dostałam okres, który był spóźniony 3 dni. Normalnie mam cykle 26 dni jak w zegarku, teraz nie dość, że okres był spóźniony to jeszcze krew była w pierwszy i drugim dniu, 3-4 tylko plamienie i dziś w 5 dniu, gdzie normalnie już nic nie ma nagle się małpa rozkręciła. Zawsze miałam tez okres bolesny wyłącznie w pierwszym dniu, a teraz boli mnie cały czas. Jest 5 dzień i nadal boli 🙈 Macie jakieś pomysły skąd taka jazda? W 12 dc miałam pęcherzyk 20 mm, ale dzień po terminie miesiączki robiłam facelle i negatywny, a dwa dni później okres.
    Infekcja ? Cysta , polip Dużo moze byc przyczyn jak masz bol idz do lekarza..po co się męczysz?

preg.png

Synek 22.06.2010
    AMH : 3,67
    13.06.2024 Aniolek 10+3tc ciaza zatrzymana 8tc
    28.09.2024 II
    30.09.2024 Beta 150, Prog 15
    02.10.2024 Beta 375 Prog 31
    23.10.2024 serduszko bije 7+1 usg 7+3
    Baby am Board 10.06.2025 czy sie tym razem uda??

Homocysteina 5,42 ( 4,44-13,56)
    Zelazo 76 (50-170)
    PT 10,2 (10,4-13)
    INR 0,91 (0,85-1.15)
    W. Protrombinowy 111,76 (80-120)
    APTT 27,2 (25,9-36.6)
    Wit. B12 567 (187-883)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ