X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Duphaston a testy owulacyjne
Odpowiedz

Duphaston a testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Koleżanka

Wysłany: 9 września 2024, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błagam pomóżcie bo zwariuję . Cykle od zawsze mam nieregularne . To starania o 3 ciążę a ciągle mnie czymś organizm zaskakuje .

🔸11-12 dc rozciągliwy choć trochę mleczny śluz , testy negatywne , ból i kłucie jajników
    🔸16 dc rozciągliwy śluz , testy negatywne
    🔸 18 dc pierwszy dzień brania duphastonu i dwie grube krechy na teście owulacyjnym , od wczoraj rozciągliwy śluz

Czy możliwe że duphaston zaburza wynik testu ? Ogólnie testy robię te same od 8 dc i zawsze była mniej lub bardziej widoczna druga kreska . Dziś pierwszy raz taka sama jak pierwsza a nawet ciut mocniejsza .

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ