endometrioza a śluz płodny
-
nick nieaktualny
-
Witam Meera ja mam endometrioze zaawansowana nie mam określonego stopnia ale nie mam już lewego jajnika i jajowodu jestem po dwoch laparoskopiach. Z własnego doświadczenia wiem że śluzu jest skąpo lub go nie ma.Wspomagam się wiesiołkiem teraz bo staram się o dziecko i ten mi pomaga,kiedy jeszcze nie wiedziałam że mam to choróbsko plus niedoczynność tarczycy zaszłam w ciąze ale brałam wiesiołek trzy miesiące przed plus piłam siemie lniane. Nie zniechęcaj się i nie poddawaj! ja jeszcze walcze o drugie dziecko chociaż mam o wiele mniejsze szanse.Pozdrawiam:)
-
nick nieaktualny
-
Dobrze, że się nie poddajesz i szukasz dalej. O lekarzach szkoda pisać ja mam problem ze sluzem ogolnie a pogorszylo sie kiedy to ponad rok bralam lek na endometrioze (zapomnialam nazwy) ktory wprowadzil mnie w sztuczną menopauzę ale biore wiesiolek pije hektolitry wody i dzis juz widze zupelna poprawe Tobie rowniez zycze wszystkiego najlepszego i obys znalazla przyczyne. A co do endo trzymaj reke na pulsie paskudne chorobsko:( z dietami to mam problem bo mam jeszcze niedoczynnosc tarczycy jak sobie poszperalam w necie to koliduje to z dieta na endo:) i badz tu madry czlowieku haha co choroba to inna dieta a ja zostawiam wszystko w rekach niebios co ma byc to bedzie:)pozdrawiam
-