X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Gonapeptyd daily- zastrzyki
Odpowiedz

Gonapeptyd daily- zastrzyki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MartaMuszka Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2023, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć czy któraś z was brała te zastrzyki u udało się doprowadzić do ciąży ?
    Dostałam je od lekarza w 12 dniu cyklu, kiedy pęcherzyk był już całkiem ładny, po 3 dniach od zastrzyku dostałam globulki z progesteronem i po 12 dniach od ich brania mam zrobić test ciążowy....mam ogromną nadzieję że się uda i że faktycznie one pomogą. Może któraś z was te jest brała ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ