X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ile po owulacji pozytywny test LH
Odpowiedz

Ile po owulacji pozytywny test LH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Koleżanka

Wysłany: 11 września 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ile dni wychodzi Wam test owulacyjny pozytywny ?
    Przed wczoraj wieczorem wyszły mi dwie mocne krechy , wczoraj to samo , dziś również … wydaje mi się że to trochę za długo … w pierwszej połowie cyklu były jedna kreska lub dwie ale ta druga słabiutka .. czy ktoś tak miał ?

Ps. Wiem, że testy nie są wiarygodne w 100%

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 11 września 2024, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Ja w tym miesiącu po raz pierwszy testowałam owulke. Pierwsza faza cyklu to linia dość jasna. W dniu owu, bardzo duży ból jajników, kręgosłupa i faktycznie pik wyskoczył do góry. Krecha mocno ciemna. Także objawy zgadzały się z Pikiem. Na drugi dzień bóle owulacyjne ustały i o tej samej stałej porze zrobiłam test i krecha znowu jasna.
    Nie wiem jak to powinno wyglądać, bo tak jak mówię dopiero zaczęłam przygodę z testami.
    Może zmień producenta testów w kolejnym cyklu? Ja bym chyba tak próbowała 😒 Ja z czystej ciekawości jeśli w tym cyklu się nie udało to w przyszłym też wypróbuję inną serię 😊

🧩 7cs naturalnych
    🩸16.12
    ⏸️x0
    ✅ badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
    ✅ szczęśliwa żona
    💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K, fertistim.
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • suzume Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2024, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testy owulacyjne robię od miesięcy i nigdy nie mialam pozytywnego. Nawet mówiłam mojej ginekolog ze ja chyba nie umiem ich robić... myślałam że może mam bardzo krótkie te piki i nie jestem w stanie ich wyłapać.
    W tym cyklu pierwszy raz mialam pozytywny test. Wczoraj rano i po poludniu ciemne krechy. Dziś kreski widoczne ale już nie takie ciemne jak wczoraj.

ona 💁🏼‍♀️ 31 | on 🙋‍♂️ 56
    ❤️ bez zapezpieczenia od 2021
    Świadome starania od 04/24

✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml

✖️ USG - policystyczne jajniki

Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ