X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ile po owulacji pozytywny test LH
Odpowiedz

Ile po owulacji pozytywny test LH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Koleżanka

Wysłany: 11 września 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ile dni wychodzi Wam test owulacyjny pozytywny ?
    Przed wczoraj wieczorem wyszły mi dwie mocne krechy , wczoraj to samo , dziś również … wydaje mi się że to trochę za długo … w pierwszej połowie cyklu były jedna kreska lub dwie ale ta druga słabiutka .. czy ktoś tak miał ?

Ps. Wiem, że testy nie są wiarygodne w 100%

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 11 września 2024, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Ja w tym miesiącu po raz pierwszy testowałam owulke. Pierwsza faza cyklu to linia dość jasna. W dniu owu, bardzo duży ból jajników, kręgosłupa i faktycznie pik wyskoczył do góry. Krecha mocno ciemna. Także objawy zgadzały się z Pikiem. Na drugi dzień bóle owulacyjne ustały i o tej samej stałej porze zrobiłam test i krecha znowu jasna.
    Nie wiem jak to powinno wyglądać, bo tak jak mówię dopiero zaczęłam przygodę z testami.
    Może zmień producenta testów w kolejnym cyklu? Ja bym chyba tak próbowała 😒 Ja z czystej ciekawości jeśli w tym cyklu się nie udało to w przyszłym też wypróbuję inną serię 😊

🧩 9cs o brakującego puzzelka
    🩸5.02
    ⏸️x0

✅ szczęśliwa żona
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • suzume Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2024, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testy owulacyjne robię od miesięcy i nigdy nie mialam pozytywnego. Nawet mówiłam mojej ginekolog ze ja chyba nie umiem ich robić... myślałam że może mam bardzo krótkie te piki i nie jestem w stanie ich wyłapać.
    W tym cyklu pierwszy raz mialam pozytywny test. Wczoraj rano i po poludniu ciemne krechy. Dziś kreski widoczne ale już nie takie ciemne jak wczoraj.

ona 💁🏼‍♀️ 31 | on 🙋‍♂️ 56
    ❤️ bez zapezpieczenia od 2021
    Świadome starania od 04/24

✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml

✖️ USG - policystyczne jajniki

Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ