Ile po owulacji pozytywny test LH
-
Przez ile dni wychodzi Wam test owulacyjny pozytywny ?
Przed wczoraj wieczorem wyszły mi dwie mocne krechy , wczoraj to samo , dziś również … wydaje mi się że to trochę za długo … w pierwszej połowie cyklu były jedna kreska lub dwie ale ta druga słabiutka .. czy ktoś tak miał ?
Ps. Wiem, że testy nie są wiarygodne w 100%
2015 👶
2018 👶
05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d) -
Hejka.
Ja w tym miesiącu po raz pierwszy testowałam owulke. Pierwsza faza cyklu to linia dość jasna. W dniu owu, bardzo duży ból jajników, kręgosłupa i faktycznie pik wyskoczył do góry. Krecha mocno ciemna. Także objawy zgadzały się z Pikiem. Na drugi dzień bóle owulacyjne ustały i o tej samej stałej porze zrobiłam test i krecha znowu jasna.
Nie wiem jak to powinno wyglądać, bo tak jak mówię dopiero zaczęłam przygodę z testami.
Może zmień producenta testów w kolejnym cyklu? Ja bym chyba tak próbowała 😒 Ja z czystej ciekawości jeśli w tym cyklu się nie udało to w przyszłym też wypróbuję inną serię 😊🧩 9cs o brakującego puzzelka
🩸5.02
⏸️x0
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Ja testy owulacyjne robię od miesięcy i nigdy nie mialam pozytywnego. Nawet mówiłam mojej ginekolog ze ja chyba nie umiem ich robić... myślałam że może mam bardzo krótkie te piki i nie jestem w stanie ich wyłapać.
W tym cyklu pierwszy raz mialam pozytywny test. Wczoraj rano i po poludniu ciemne krechy. Dziś kreski widoczne ale już nie takie ciemne jak wczoraj.ona 💁🏼♀️ 31 | on 🙋♂️ 56
❤️ bez zapezpieczenia od 2021
Świadome starania od 04/24
✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml
✖️ USG - policystyczne jajniki
Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻 -