SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ile po owulacji pozytywny test LH
Odpowiedz

Ile po owulacji pozytywny test LH

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pa-u-linka Ekspertka

Wysłany: 11 września 2024, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ile dni wychodzi Wam test owulacyjny pozytywny ?
    Przed wczoraj wieczorem wyszły mi dwie mocne krechy , wczoraj to samo , dziś również … wydaje mi się że to trochę za długo … w pierwszej połowie cyklu były jedna kreska lub dwie ale ta druga słabiutka .. czy ktoś tak miał ?

Ps. Wiem, że testy nie są wiarygodne w 100%

2015 👶
    2018 👶

05.12.2024 - aniołek💔 ( 10t2d)
    13.07.2025 - aniołek💔 (9t)
    10.2025 - ciąża biochemiczna 💔

28.10.2025 - monitoring ( 4 pęcherzyki )

12.11.2025 - beta 13,80 mlU, progesteron 46,8
    14.11.2025 - beta 41,10 mlU, progesteron 58
    17.11.2025 - beta 138 mlU
    19.11.2025 - beta 324 mlU, progesteron 43,1

09.12.2025 - Maluszek 0,91 cm ❤️
    10.12.2025- Maluszek 1,06 cm❤️ (wizyta NFZ)

preg.png
  • Siasi Autorytet

Wysłany: 11 września 2024, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Ja w tym miesiącu po raz pierwszy testowałam owulke. Pierwsza faza cyklu to linia dość jasna. W dniu owu, bardzo duży ból jajników, kręgosłupa i faktycznie pik wyskoczył do góry. Krecha mocno ciemna. Także objawy zgadzały się z Pikiem. Na drugi dzień bóle owulacyjne ustały i o tej samej stałej porze zrobiłam test i krecha znowu jasna.
    Nie wiem jak to powinno wyglądać, bo tak jak mówię dopiero zaczęłam przygodę z testami.
    Może zmień producenta testów w kolejnym cyklu? Ja bym chyba tak próbowała 😒 Ja z czystej ciekawości jeśli w tym cyklu się nie udało to w przyszłym też wypróbuję inną serię 😊

🧩 starania od 7.2024 o brakującego puzzelka.
    ⏸️ 04.2025
    💔 05.2025 8t4d smutny dzień mamy-łyżeczkowanie- zaśniad groniasty częściowy 👼

⏸️ 08.2025 Test pozytywny
    🦋 15.09 pierwsze USG- CRL 5,3mm i 🫀💗
    🦋 17.10 (11t2d) SANCO Nipt- zdrowa DZIEWCZYNKA 🙏🏻
    🦋 22.10 (12t1d) USG prenatalne I + Pappa- 5.6cm zdrowej córeczki, ryzyka niskie
    🦋 17.12 (20tc)- USG połówkowe, 340g zdrowej Księżniczki 🌸
    🦋 31.12 (22tc)- 466g Akrobatki
    preg.png
  • suzume Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2024, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testy owulacyjne robię od miesięcy i nigdy nie mialam pozytywnego. Nawet mówiłam mojej ginekolog ze ja chyba nie umiem ich robić... myślałam że może mam bardzo krótkie te piki i nie jestem w stanie ich wyłapać.
    W tym cyklu pierwszy raz mialam pozytywny test. Wczoraj rano i po poludniu ciemne krechy. Dziś kreski widoczne ale już nie takie ciemne jak wczoraj.

ona 💁🏼‍♀️ 31 | on 🙋‍♂️ 56
    ❤️ bez zapezpieczenia od 2021
    Świadome starania od 04/24

✔️Progresteron 12.53ng/ml ✔️TPO <15ku/L ✔️ TSH 3.81 mU/L ✔️ t4 14.1 pmol/L ✔️ wolne androgeny 2.3% ✔️ SHBG 62 nmol/L ✔️ LH 7.6U/L ✔️ FSH 5.2U/L ✔️ testosteron 1.4nmol/L ⬆️ prolaktyna 526mU/L ✔️ estradiol 123pmol/L ✔️amh 3.60ng/ml

✖️ USG - policystyczne jajniki

Czekamy na wyniki analizy nasienia 🥹🤞🏻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ