Jak to jest z owulacja? Czy tylko ból ja potwierdza
-
O
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2023, 20:53
kati23 lubi tę wiadomość
-
Vilka wrote:Cześć. Zastanawiam się czy mam owulacje co miesiąc. Jedynie średnio co drugi miesiąc mam ból owulacyjny. W tym miesiącu nie miałam. Testy owulacyjne w tym miesiącu pozytywne, śluz płodny jak najbardziej. Czy to oznacza owulacje czy jednak moze jej nie być skoro nie miałam bólu? Czy taki ból musi występować co miesiąc i czy tylko on potwierdza pęknięcie pęcherzyka? a może teraz już tylko pozostaje mi śledzić tenpersture- jak wzrośnie to owu była, a jak nie wzrośnie to nie było ? Chętnie udostepnie mój wykres tylko nie wiem jak bo jestem nowa. Dziękuję za pomoc i odpowiedzi.
Mi testy wychodzily pozytywne a mimo to do owulacji nie dochodziło ze względu na zaburzenia hormonalne ,
Testy pokazują co dzieje się do owulacji a potem już nie
Jeśli masz problem z hormonami to testy tez mogą dawać fałszywie pozytywny wynik
A bol nie zawsze może występować -
nick nieaktualnyMała87 wrote:Owulacje może potwierdzić na 100 % monitoring u lekarza.
Mi testy wychodzily pozytywne a mimo to do owulacji nie dochodziło ze względu na zaburzenia hormonalne ,
Testy pokazują co dzieje się do owulacji a potem już nie
Jeśli masz problem z hormonami to testy tez mogą dawać fałszywie pozytywny wynik
A bol nie zawsze może występować -