X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Jakniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 100ktorka Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to możliwe żeby w 3 d.c. jajniki zaczęły już prace przygotowując się do owulacji. Przez cały dzień dzisiaj odczuwam naprzemiennie pulsowanie naprzemiennie raz. W jednym a raz w drugim jajniku w odstępach czasu 2-3 godziny.

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jajniki przygotowują jajeczka w obu jajnikach a to w którym dojrzeje i się wypuści to już sprawa Twojego organizmu i tej danej chwili w której Twoje ciało stwierdzi, że a teraz z lewego - pyk. Mój gin mi tłumaczył, że nie ma reguły!!! I nie zawsze jajniki pracują na zmianę. Często tak bywa ale nie zawsze

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • agaa78 Nowa

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje jajniki, pierwszy raz od wielu miesiecy tak szalały przez ostatnie dwa dni, że myślałam o tabletkach przeciwbólowych :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ