X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację kakaowy kolor śluzu płodnego z krwią
Odpowiedz

kakaowy kolor śluzu płodnego z krwią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może mi ktoś powiedzieć co to i dlaczego tak sie dzieje, mam 12 dc jestem przed owulacją, mam śluz płodny rozciągliwy ale nie przejrzysty tylko koloru kakaowego jasnego plus krew czy to może jakieś zakażenie?

74di4z17q2rryrdy.png
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj, to moze byc krwawienie okoloowulacyjne. Miałaś już tak? Ja np zawsze mam 17-19 dc przez 4 dni takie plamienia.

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ