X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację kakaowy kolor śluzu płodnego z krwią
Odpowiedz

kakaowy kolor śluzu płodnego z krwią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 3 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może mi ktoś powiedzieć co to i dlaczego tak sie dzieje, mam 12 dc jestem przed owulacją, mam śluz płodny rozciągliwy ale nie przejrzysty tylko koloru kakaowego jasnego plus krew czy to może jakieś zakażenie?

74di4z17q2rryrdy.png
  • surreal95 Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj, to moze byc krwawienie okoloowulacyjne. Miałaś już tak? Ja np zawsze mam 17-19 dc przez 4 dni takie plamienia.

SYNEK! <3

gannflw1hmy15hvi.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ