Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kłucie w pochwie po owulacji
Odpowiedz

Kłucie w pochwie po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wikaaa Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2023, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Rozpoczęcie miesiączki 17.12 a zakończenie 22.12.2022. Stosunek codziennie od 24.12 (8dc) do 28.12 (12dc) 29.12(13dc) silny ból podbrzusza i pozytywny test owulacyjny. Od 31.12 (15dc)stosunek codziennie do 2.01.23(17dc). Wczoraj 4.01(19dc) silne kłucie w pochwie przez chwile. Czy mam się martwić tym kluczem w pochwie? Miała tak któraś z was?

• Olya Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2023, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kłucie po owulacji z tym, ze to było takie kłucie promieniujące bardzo silnie do odbytu uznaje u siebie jako objaw ciąży. Miałam to dwa razy i dwa razy byłam w ciąży, jednak zakończona powodzeniem a druga biochemiczna.

🤍 03.2018 - Rozpoczynamy starania 👶🏻
    🤍 08.2019 - Upragnione DWIE kreski 🤰🏼
    🤍 04.2020 - Jest i ONA 🤱🏼

Czas na rodzeństwo… 👶🏻

🤍 09.2022 - Ciąża biochemiczna 🥺💔
    🤍 01.02.2023 - Chwilo trwaj! ⏸️
    🤍 11.04.2023 - It’s a girl! 💗
    🤍 7.10.2023 - W końcu razem!🤱🏼

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ