X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Kłucie w pochwie po owulacji
Odpowiedz

Kłucie w pochwie po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wikaaa Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2023, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Rozpoczęcie miesiączki 17.12 a zakończenie 22.12.2022. Stosunek codziennie od 24.12 (8dc) do 28.12 (12dc) 29.12(13dc) silny ból podbrzusza i pozytywny test owulacyjny. Od 31.12 (15dc)stosunek codziennie do 2.01.23(17dc). Wczoraj 4.01(19dc) silne kłucie w pochwie przez chwile. Czy mam się martwić tym kluczem w pochwie? Miała tak któraś z was?

• Olya Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2023, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kłucie po owulacji z tym, ze to było takie kłucie promieniujące bardzo silnie do odbytu uznaje u siebie jako objaw ciąży. Miałam to dwa razy i dwa razy byłam w ciąży, jednak zakończona powodzeniem a druga biochemiczna.

🤍 03.2018 - Rozpoczynamy starania 👶🏻
    🤍 08.2019 - Upragnione DWIE kreski 🤰🏼
    🤍 04.2020 - Jest i ONA 🤱🏼

Czas na rodzeństwo… 👶🏻

🤍 09.2022 - Ciąża biochemiczna 🥺💔
    🤍 01.02.2023 - Chwilo trwaj! ⏸️
    🤍 11.04.2023 - It’s a girl! 💗
    🤍 7.10.2023 - W końcu razem!🤱🏼

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ