WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Krwawienie po stosunku
Odpowiedz

Krwawienie po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • roxi_mamatrojki Koleżanka

Wysłany: 17 grudnia 2022, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Staraczki 👋
    Aktualnie mam 12 dzień cyklu więc jestem według aplikacji zaczynam od wczoraj czas płodny . Dzisiaj z mężem po przytulaniu zauważył lekką krew na swoim 🌶️ . Potem dużo leżałam i nic nie czułam , jednak potem pojechaliśmy do sklepu i wróciłam i zauważyłam że mam ogromną plamę na spodniach krwi i to nie jakiejś żywej tylko bardziej wodnistej o lekkim kolorze czerwieni . Nic mnie nie boli prócz piersi . Może to mieć związek z owulacją?
    Miała któraś z Was tak ?

👩🏻26l 🧔🏻31l

👩🏻‍❤️‍👨🏻+🧑🏻+👧🏻+🧑🏻=💗

06.11.16r - 3860g 💙
    27.03.18r - 3250g 💗
    23.03.20r - 3050g 💙
    01.11.22r - starania o 4 ❤️
    17.01.22r - ⏸️🤍
    06.02.22r - bliźniaki 🤍🤍
    17.02.22r - czworaczki 🤍🤍🤍🤍
    05.02.22r - Poronienie samoistne..💔
    11.03.22r - Antybiotyk+💉AntygenD
    14.04.23r - ⏸️💥😍
    17.04.23r - Żywe z bijącym serduszkiem maleństwo 🩷(6/7tc)🩷
    17.04.23r - Zalecenia duphostan💊 i Clexane💊(ze względu na plamienia i krwawienia)
    19.04.23r - 13,4.. 😓

💊 Acard 75mg 💊
    💊 Miovelia Nac 💊
    💊 Ovarin 💊
    💊 Wiesiołek 💊
    💊Nac 💊
    💊 Costagnus 💊
    💊 Witaminy 💊

🌸Macica przodozgięta 🌸

🌸 Czerpać z życia co najpiękniejsze i najlepsze, nie żałować , żyć tak by mieć co wspominać na staruszkowie lata 🌸💪
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ