X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację merional - stymulacja pęcherzyka
Odpowiedz

merional - stymulacja pęcherzyka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Papaya Nowa

Wysłany: 20 lutego 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy macie jakieś doświadczenia z tymi zastrzykami?

ja zaczynam brać od 2dc-9dc

Papaya007
  • gagat Znajoma

Wysłany: 16 marca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam w poprzednim cyklu. Urosły dwa ładne pęcherzyki, o dziwo pękły jednak efektów brak.

dc0565c3dde4ab4d94a770cbe4b54573.png
  • ewela88 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny piszcie, która z was była stymulowana merionalem przed inseminacją i z jakim skutkiem.

Amh 0,9 - marzec 2016
    1 IUI 19.08.2016 :-(
    2 IUI 1.03.2017 :-(
    AMH 0,69 - kwiecień 2017
    3 IUI 15.05.2017 :-(
    24.08.2017 laparoskopia diagnostyczna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ