X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Mikroskop owulacyjny Fertil control
Odpowiedz

Mikroskop owulacyjny Fertil control

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anytram Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2022, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania nowy mikroskop owulacyjny Fertil control służący do wyznaczania owulacji. Jeśli ktoś chętny to proszę pisać na priv.
    Fertil Control light to wysokiej jakości mikroskop owulacyjny. Wyznacza dni płodne poprzez szybkie badanie śliny. Bezpieczny oraz łatwy w użyciu. Dokładność: 98%. Do wielokrotnego użytku.

147d3f1af2.png[/url]
  • Ula1986 Nowa

Wysłany: 17 lutego 2022, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy ogłoszenie nadal aktualne

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ