X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu - Katowice - gdzie?
Odpowiedz

Monitoring cyklu - Katowice - gdzie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ślązaczki ;) Możecie mi polecić gdzie najlepiej robić monitoring? Jakiegoś dobrego gina?

Mam swojego w Chorzowie, ale jestem z niego średnio zadowolona, a w KTW miałabym bliżej.

Szczególnie okolice Węzłowca, Józefowca, Cenrum :)

Dziękuję za pomoc :*

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Agga Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chodze prywatnie do Jedrzejko przyjmuje w katowicach na przyjaznej. jestem z niego bardzo zadowolona i ma bardzo wiele dobrych opini.

3jvzhdge7ui8eco8.pngkm5sp07wzs12381t.png[/url]
    [*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja leczyłam się jakiś czas u dra Nowosielskiego też CM Przyjazna w Kato. Byłam zadowolona. Zmieniłam lekarza ze względu na przeprowadzkę. Pamiętam, że za monitoring płacilam jakoś 50-70zł, w każdym razie za podglądnięcie pęcherzyka nie płaciłam tyle co za "normalną" wizytę. Nowosielski jak się popatrzy na jakiś "znany lekarz, dobry lekarz czy jakiś tam ranking lekarzy" też ma bardzo dobre opinie. Dodatkowo jest seksuologiem.

Agga lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ