X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację najpierw rozowe plamienie a potem brązowe plamienie, co to znaczy?
Odpowiedz

najpierw rozowe plamienie a potem brązowe plamienie, co to znaczy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, okres mi się skończył 20.01 według kalendarzyka dni plodne wypadają mi 30.01 obserwuje tez dni plodne testami owulacyjnymi , biore tabletki castangus i pije olej z wiesiolka , dzisiaj po stosunku zauwazylam wydzieline rozowa a potem na bieliznie wydzieline brazowa , co to moze znaczyc? test owulacyjny pokazuje 1 kreske, czyli jeszcze daleko do dni plodnych,

weronika86 lubi tę wiadomość

• aga.just Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to po prostu plamienie po serduchu <3

• patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszy raz tak mialam.. :))

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze byc po serduchu, jakbyscie zaszaleli za mocno, czasami castagnus tak miesza w cyklu, jak sie po nim czujesz i z jakiego powodu go bierzesz? nie powinno sie go brac bez podwyzszonej prolaktyny...ja nie zrobilam badan i wzielam castagnus i przez 5 miesiecy nie mialam miesiaczki ( choc u mnie to czeste) ale strasznie zle sie czulam, piersi bolaly i non stop spalam...jak taki 5 miesieczny pms.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba nie po serduchu bo bez serducha tez mam. :) kurcze nie wiem czemu tak sie dzieje , dzisiaj mam znowu bialu sluz

• Olena Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja męczyłam się z plamieniami po @ przez kilka miesięcy. W końcu zaczęłam brać magnez i cynk i plamienia ustały jak ręką odjął. Ale każdy przypadek jest inny.

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

W tamtym miesiącu moja miesiączka trwała tylko dwa dni od 22 do 24 marca..
    W tym miesiącu 21kwietnia dostałam różowe plamienie miałam je przez dwa dni a następnie pokazało się brązowe plamienie jasny odcień też trwało dwa dni.. A miesiączki nie ma.
    Co to może oznaczać?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ