Niski poziom hormonów, pomocy...
-
Cześć dziewczyny. Moja historia jest długa, także przepraszam ,że muszę taką litanię rozpisać...może zacznę od tego ,że byłam na diecie i dużo ćwiczyłam. Z niewiedzy zrobiłam głupotę i całkowicie zrezygnowałam ze spożywania tłuszczy...i @ przestała przychodzić (myślę ,że to dlatego). Gin skierowała mnie na badania hormonalne ponieważ w 41dc moje endo wynosiło 2 mm! Okazało się ,że poziom estradiolu i progesteronu w fl są mega niskie. Dostałam lek Cylco-Progynova i po pierwszym opakowaniu przyszła @. Niestety, złamałam nogę i musiałam zrezygnować z drugiego opakowania ponieważ byłam unieruchomiona, musiałam przyjmować leki przeciwzakrzepowe i to były przeciwskazania. Teraz jestem w 30dc i nie wiem czy liczyć ,że będzie skok i @, czy wrócić do przyjmowania hormonów Oto dla porównania mój obecny cykl i ten w którym hormony się posypały...doradźcie coś dziewczyny, jestem załamana
aktualny :
estradiol i progesteron niski, 41dc endo 2mm
-
W tym cyklu z górkami i dolinami @ była wywołana tabletkami anty.
W obecnym cyklu ,jak dotąd szczyt szyjki i śluzu zaobserwowałam w 24-25dc. Ten cykl jest dużo spokojniejszy temperaturowo, może sytuacja się normuje? A może tylko się ludzę, nie wiem co myśleć, może ,któraś z Was też miała podobne problemy i mogłaby mi cos doradzić... -
nick nieaktualny
-
tzn nie chcę nic robić na własną rękę, wiem ,że jakby co to muszę iść do gin tylko dopiero co wyciągnęłam nogę z gipsu i ledwo kuśtykam o kulach dlatego cieszyłabym się gdyby ten cykl się unormował, łudzę się ,że może jest już dobrze bo tempki są spokojne ,a nie takie rozszalałe jak przedtem.
Myślałam ,że może któraś dziewczyna też miała takie problemy z hormonami i powróciła do "normalności" i mogłaby mi powiedzieć coś na ten temat... -