Ovitrelle owulacja starania..
-
Czesc dziewczyny mam pytanie ;
Jestem drugi cykl na cyklu stymulowanym lametta i Ovitrelle . Pierwszy cykl niestety sie nie powiódł mimo owulacji .
Byłam na monitoringu 10 dc i gin powiedziała , że sa dwa piękne pęcherzyki przepisała jak w poprzednim Ovitrelle Zastrzyk robiłam wczoraj tj 07.10 rano .. wieczorem było przytulanie z mezem a po przytulaniu zakuło mnie w prawym jajniku . Czy to mozliwe ze wystapiła już owulacja ? ( 12 dc) dodam , że '' czuje '' prawy jajnik ale nic poza tym się nie dzieje .. -
Tak, możliwe że to była owulacjaRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Poziomeczka_90 wrote:Czesc dziewczyny mam pytanie ;
Jestem drugi cykl na cyklu stymulowanym lametta i Ovitrelle . Pierwszy cykl niestety sie nie powiódł mimo owulacji .
Byłam na monitoringu 10 dc i gin powiedziała , że sa dwa piękne pęcherzyki przepisała jak w poprzednim Ovitrelle Zastrzyk robiłam wczoraj tj 07.10 rano .. wieczorem było przytulanie z mezem a po przytulaniu zakuło mnie w prawym jajniku . Czy to mozliwe ze wystapiła już owulacja ? ( 12 dc) dodam , że '' czuje '' prawy jajnik ale nic poza tym się nie dzieje ..
Hej, ja właśnie zrobiłam dziś test owulacyjby i wyszedł pozytywny. Jestem w 7dc wiec to bardzo dziwne, biorę od 3 dnia cyklu po dwie tabletki lametty dziennie. Mam wdrażanie ze owulacja lada moment 🫣 w sobotę idę na monitoring to będzie 9dc, może już będzie czas na orovitelle👱🏼♀️ 28 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln ✅
Ruch postępowy 33% ✅
Ruch całkowity 45% ✅
Fragmentacja DNA 18,61 % ⛔️
Chromatyna 20,47 % ⛔️
Test HBA 71% ⛔️
1-3 cs naruralnie
4-5 cs lametta + Ovitrelle