Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovu? Była ? Jest? Będzie ?
Odpowiedz

Ovu? Była ? Jest? Będzie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zaczynam świrować i nie rozumiem powoli tego wykresu ovu wyznaczylo owulacje 19 dnia.. Ja wczoraj mialam okropny ból jajników nie moglam przez dobre 30 min wstać.. temp wczoraj 36,4 dzisiaj również... Możecie spojrzeć na mój wykres i doradzić ? Z tym śluzem też nie do końca potrafię rozpoznać jaki to jest..

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Hej zaczynam świrować i nie rozumiem powoli tego wykresu ovu wyznaczylo owulacje 19 dnia.. Ja wczoraj mialam okropny ból jajników nie moglam przez dobre 30 min wstać.. temp wczoraj 36,4 dzisiaj również... Możecie spojrzeć na mój wykres i doradzić ? Z tym śluzem też nie do końca potrafię rozpoznać jaki to jest..

Też tak miałam moja gin powiedziała że to ból po pękniętym pęcherzyku a raczej po płynie który jeszcze się nie wchłonął tak się dzieje 1-2 po owulacji.

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • aniab.27 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny!
    Jak sądzicie czy owulacja była? Co sądzicie o tym wykresie. to mój pierwszy cykl z ovu

f20019ce0b247ac49f4ea486a5a1ef15.png

Aniab.27
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ