X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovu? Była ? Jest? Będzie ?
Odpowiedz

Ovu? Była ? Jest? Będzie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zaczynam świrować i nie rozumiem powoli tego wykresu ovu wyznaczylo owulacje 19 dnia.. Ja wczoraj mialam okropny ból jajników nie moglam przez dobre 30 min wstać.. temp wczoraj 36,4 dzisiaj również... Możecie spojrzeć na mój wykres i doradzić ? Z tym śluzem też nie do końca potrafię rozpoznać jaki to jest..

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Hej zaczynam świrować i nie rozumiem powoli tego wykresu ovu wyznaczylo owulacje 19 dnia.. Ja wczoraj mialam okropny ból jajników nie moglam przez dobre 30 min wstać.. temp wczoraj 36,4 dzisiaj również... Możecie spojrzeć na mój wykres i doradzić ? Z tym śluzem też nie do końca potrafię rozpoznać jaki to jest..

Też tak miałam moja gin powiedziała że to ból po pękniętym pęcherzyku a raczej po płynie który jeszcze się nie wchłonął tak się dzieje 1-2 po owulacji.

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • aniab.27 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny!
    Jak sądzicie czy owulacja była? Co sądzicie o tym wykresie. to mój pierwszy cykl z ovu

f20019ce0b247ac49f4ea486a5a1ef15.png

Aniab.27
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ