X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovu? Była ? Jest? Będzie ?
Odpowiedz

Ovu? Była ? Jest? Będzie ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 października 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej zaczynam świrować i nie rozumiem powoli tego wykresu ovu wyznaczylo owulacje 19 dnia.. Ja wczoraj mialam okropny ból jajników nie moglam przez dobre 30 min wstać.. temp wczoraj 36,4 dzisiaj również... Możecie spojrzeć na mój wykres i doradzić ? Z tym śluzem też nie do końca potrafię rozpoznać jaki to jest..

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Hej zaczynam świrować i nie rozumiem powoli tego wykresu ovu wyznaczylo owulacje 19 dnia.. Ja wczoraj mialam okropny ból jajników nie moglam przez dobre 30 min wstać.. temp wczoraj 36,4 dzisiaj również... Możecie spojrzeć na mój wykres i doradzić ? Z tym śluzem też nie do końca potrafię rozpoznać jaki to jest..

Też tak miałam moja gin powiedziała że to ból po pękniętym pęcherzyku a raczej po płynie który jeszcze się nie wchłonął tak się dzieje 1-2 po owulacji.

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • aniab.27 Debiutantka

Wysłany: 19 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny!
    Jak sądzicie czy owulacja była? Co sądzicie o tym wykresie. to mój pierwszy cykl z ovu

f20019ce0b247ac49f4ea486a5a1ef15.png

Aniab.27
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ