owulacja z jednego jajnika
-
nick nieaktualnyWitam! Kochane, staram się o drugie dziecko 7 cykl. Prawie od zawsze czułam owulację tylko z lewego jajnika. Czułam ją bardzo mocno. Dwa monitoringi to również potwierdziły. Ten właśnie lewy jajnik jest blisko macicy , ma jakiś dziwne ułożenie. Ja jestem po cc mogę mieć również zrosty i dlatego nie mogę zajść w ciążę. Mój ginekolog stwierdził że te mocne bóle owulacyjne mogą być też przyczyną tego że ten właśnie jajnik jest blisko macicy. W tym miesiącu pierwszy raz od niepamiętnych czasów czułam ból owulacyjny właśnie z prawej strony. Był on minimalny w porównaniu z poprzednimi cyklami . Mam taką cichą nadzieję że jeśli pojawiła się owulacja w tym drugim jajniku to może uda mi się w tym cyklu. Może ktoś z Was miał podobnie?
-
witaj Yesenia. Ja mam częściej w prawym jajniku, w lewym tak średnio co trzeci cykl. wielokrotne usg to potwierdziły. a poza tym odczuwam ból podczas jajeczkowania lekarz twierdzi, że ten prawy jest większy i ma przewagę nad tym lewym, ale to w niczym nie przeszkadza, podobno, choć od 2 lat nadal nic
pozdrawiamW oczekiwaniu na naszą małą księżniczkę
Emilka -