X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Pierwszy raz tak mam
Odpowiedz

Pierwszy raz tak mam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2024, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból brzucha po owulacji o czym może świadczyć? Pierwszy raz tak mam i martwię sie. Są to bole jak na okres . Brzuch boli mnie od 3 dni. Do tego ciągle bulgotanie I mam biegunke. Doradźcie cos

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2024, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula101095 wrote:
    Ból brzucha po owulacji o czym może świadczyć? Pierwszy raz tak mam i martwię sie. Są to bole jak na okres . Brzuch boli mnie od 3 dni. Do tego ciągle bulgotanie I mam biegunke. Doradźcie cos

Cześć, jak dla Mnie to zupełnie normalne, Ja mam takie bóle prawie że w każdym cyklu.

• Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2024, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za.odpowiedz..Już mi przeszlo. Wystraszyłam się niepotrzebnie 😉

Blue1991 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ