X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację plamienie okoloowulacyjne?
Odpowiedz

plamienie okoloowulacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy cos takiego wystepuje u was? obserwuje sie kilka miesiacy i dopiero dzisiaj 19dc zauwaylam sluz jak kawa z mlekiem przez krotka chwilke... Jesli owulacja wogole u mnie wystepuje to jest zawsze 19/20dc. Co o tym myslicie? zaraz po tym sluzie szyjka zeszla w dol a sluz zanikl calkowicie a po nastepnych 5/6 godzinach temparatura skoczyla do 37.6 po poludniu a dla mnie to popoludniowa tempka poowulacyjna...przed owulka wieczorne temperatury wahaja sie pomiedzy 36.7 do 36.9

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja dzis tak mialam .. wczoraj nic ..a dzis z rana śluz płodnuy tyle ze z nitkami krwi .. pozniej nic i teraz znowu to samo..ja jestem w 16 dc a u mnie owulka zazwyczaj jest 18-20dc :) wiec moze to plamienia okolowulacyjne ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ