X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację plodne w 20dc?
Odpowiedz

plodne w 20dc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wczoraj zalozylam temat ku przestrodze w poronieniach gdyby ktos chciał wiecej wiedziec odnośnie pytania tutaj.
    W październiku zostala mi usunieta ciaza jajowodowa oraz guz nie bylo ratunku dla jajowodu i jajnika po lewej stronie, dzisiaj mam 20dc wedlug aplikacji w kalendarzu w ktorym zaznaczam od stycznia @ wychodzi ze dzisiaj mam dni plodne od tygodnia mam wysypke na prawym poliku i syfki i tu dowiedzialam sie ze pryszcze po jednej stronie zwiastuja owulacje z danego jajnika od 2 dni czuje klucie w brzuchu wlasnie tej prawej strony ale jestem w kropce gdyz nie mam zadnego śluzu na bieliznie i czuje suchość wczoraj popoludniu tem byla 36.9 dzisiaj rano 36.6 mozecie mi poradzić czy ryzykowac starania bez sluzu? Wyczytalam ze sluz moze byc w macicy ale nie wyplywa

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ