X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację plodne w 20dc?
Odpowiedz

plodne w 20dc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wczoraj zalozylam temat ku przestrodze w poronieniach gdyby ktos chciał wiecej wiedziec odnośnie pytania tutaj.
    W październiku zostala mi usunieta ciaza jajowodowa oraz guz nie bylo ratunku dla jajowodu i jajnika po lewej stronie, dzisiaj mam 20dc wedlug aplikacji w kalendarzu w ktorym zaznaczam od stycznia @ wychodzi ze dzisiaj mam dni plodne od tygodnia mam wysypke na prawym poliku i syfki i tu dowiedzialam sie ze pryszcze po jednej stronie zwiastuja owulacje z danego jajnika od 2 dni czuje klucie w brzuchu wlasnie tej prawej strony ale jestem w kropce gdyz nie mam zadnego śluzu na bieliznie i czuje suchość wczoraj popoludniu tem byla 36.9 dzisiaj rano 36.6 mozecie mi poradzić czy ryzykowac starania bez sluzu? Wyczytalam ze sluz moze byc w macicy ale nie wyplywa

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ