Pozytywne testy owulacyjne 10 z rzędu
-
Hej dziewczyny czy któraś z was miała przez tak długi czas codziennie 2 tluste krechy na teście ? Testy robiłam od 27dc gdzie zwykle moje cykle maja 31-32dni . Do dziś a już jestem 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki której póki co nie ma a testy nadal pozytywne. Trochę mnie to dziwi i nie wiem czy znów jakieś wahania hormonalne, feralne testy czy może faktycznie ciąża?! Trochę boje się zrobić test ciążowy żeby znów się nie rozczarowaćYanadis
-
A dlaczego robiłaś testy owulacyjne od 27dc mając mieć za kilka dni mieć miesiączkę? Podejrzewałaś ze owu mogła się przesunąć czy przypuszczałaś że się udało? jesli tyle dni są mocne to może jednak warto zrobić ciążowy albo iść na bete?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
W sumie pierwszy test zrobiłam od tak i kiedy wyszedł pozytywny robiłam codziennie aż do dziś . Dziwi mnie to dlatego ze 16 i 17dc robilam testy i wyszły 2 grube krechy wiec podejrzewam ze wtedy była owulacja chociaż specjalnych objawów nie miałam . Możliwe ze bromergon sieje takie spustoszenie i wychodzą takie dziwactwa ?! Chyba faktycznie czas iść do apteki po test ciążowy a nóż w końcu zaskoczyłoYanadis
-
Ja na Twoim miejscu bym kupiła test albo poszła na bete bo jeśli by owulacja sie przesunęła to mogłoby pokazywać krechy pozniej przy drugim podejściu ale...nir tyle dni daj znać co tam wyjdzie Cihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
A to ciekawe... Nie lubie testów, wole bete bo ona wiarygodniejsza i konkretna, żadnych niedomówień... Kurczę nie wiem co to może być... Może poczekaj jeszcze chwile i albo powtórka albo @ albo lekarz...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Tak właśnie zrobię wybiorę się do mojej pani doktor pod koniec przyszłego tygodnia jak nadal nie pojawi się @ dziwie się tylko bo ostatnie kilka cykli miałam naprawdę regularnych ale to pewnie zasługa dupka i bromka a ze dupek odstawiony to pewnie znów jakieś wachania się wdały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 22:09
Yanadis -
Yandis, mam podobną sytuację. Co u Ciebie się okazało? Kurczę wizytę u gina w Invimedzie mam za tydzień. Napisałam mu sms-a, ale pewnie ma pacjentów i cisza.2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
Anecia666 wrote:Yandis, mam podobną sytuację. Co u Ciebie się okazało? Kurczę wizytę u gina w Invimedzie mam za tydzień. Napisałam mu sms-a, ale pewnie ma pacjentów i cisza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 14:25
Yanadis -
Witajcie:)
Ja również chciałam kontynuować ten temat . Niedawno podjęliśmy z mężem decyzje o dzidziusiu, więc odstawiłam tabletki i udało się od razu w pierwszym cyklu. Niestety poroniłam. Była to ciąża biochemiczna i organizm oczyścił sie sam, mogliśmy zacząć starać się od razu. Tylko przez to, ze dopiero niedawno odstawiłam tabletki na razie cykle są rozregulowane i ciężko wyczuć kiedy są te dni. Dlatego kupiłam testy owulacyjne z clear blue. Na początku była długo pusta buźka , teraz mam już uśmieszek wiec zaczęliśmy serduszkować. Ciekawiło mnie jednak czy testy dobrze działają i robiłam je dalej codziennie czekając aż buźka zniknie.. dzisiaj 7 dzień a dalej jest uśmieszek i krecha coraz mocniejsza .. nie wiem co myśleć -