Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na owulację › Problemy z okresem
Odpowiedz

Problemy z okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 17 października 2023, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ciążę raczej nie ma szans bo nie było okazji nie dostałam okresu po duphastonie biorę go od około roku i zawsze działał jestem otyła obecnie na diecie keto czy ktoś po tak długim czasie braku naturalnego okresu go przywrócił? Jak się to mu udało ostanie USG kwiecień nie chce co 4 miechy biegać do lekarza i faszerować się hormonami nie wiem czemu nie zadziałał duphaston tym razem

27a73b5519.png
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 18 października 2023, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizacja dostałam okres 11 dni po odstawieniu mimo zawsze regularnych 3 dni w poprzednich cyklach więc okres faktycznie może wystąpić do 14 dni

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ